Ormjakt och presidenthälsning

Så otroligt manligt och kvinnligt;( Så otroligt manligt och kvinnligt;(

Det lugnaste nyåret någonsin för familjen Ternön. Inga förberedelser för mat, dukning eller drinkar. Väldigt lugnt och skönt för oss detta nyår. Kanske var det en släng av värmeslag denna dag, för Ubbe skulle helt plötsligt klippa gräset och jag kände mig lite sugen på att baka Åsas goda recept på stekpannebröd. Gräset blev väldigt kort och fint och Ubbe säkert några liter lättare, medan mitt bröd blev väldigt tungt och synnerligen tråkigt att äta till fikan. Men hela snälla familjen tog sitt ansvar och åt utan en tendens till klagomål. Tack!

Under eftermiddagen var vi med om vår första ormjakt på Sri Lanka. Då jag har ansvar för spindlarna är det Ubbe som får ta ormarna, och det kändes riktigt bra idag. Han tog sin lilla borste och kratta och jagade den över två meter långa ormen runt hela vår trädgård för att till sist fösa ut den genom grinden. Väldigt skönt att han var hemma denna dag;)

Idag fick vi också alla ett sms från Sri Lankas president. Hör inte till vanligheterna kan jag lova, men i detta sms önskade han oss alla "Ett lyckligt, blomstrande och fredligt nytt år". Fint av presidenten men ett lite kontroversiellt sätt att marknadsföra sig på, tycker jag nog! Så nu är det bara att luta sig tillbaka och invänta det nya lyckliga, blomstrande och fredliga året...nu kan väl inget gå fel!!
Kolla in Majas nya film om vår tripp till Colombo. Klicka här!

En orm på över två meter, då håller jag mig på avstånd!!!
Sms från självaste presidenten...
Sms från självaste presidenten...

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln