Jäsning pågår och lågsäsong

En väldigt nöjd Carin!! En väldigt nöjd Carin!!

Fredagen startades med välbehövd yoga för våra lata svenska kroppar! Det var ett par veckor sedan sist och det kändes...vill jag lova!

Full av energi efteråt så satte jag igång med grötbullebak. Du milde göta petter...helt plötsigt jäste degen  galet mycket...äntligen, som jag väntat! Kanske för att jag förvarade torrjästen i kylen eller kanske för att jag värmde mjölken lite mer än tidigare. Bakning är verkligen ett stort mysterium;) Men bullarna var en sensation när tjejerna kom hem från skolan och av de 18 bullarna som jag bakade så var det bara 6 kvar efter fikat!!

Helgen inleddes på Harbour med god kycklingschnitzel, råstekta potatis och ett glas vin. Nu märks det verkligen att sista turistversen sjungs i Hikka. Vi var helt ensamma västerlänningar på restaurangen och stranden var nästan helt  mörklagd. Tomt och lite sorgligt! Men allt hänger ihop säger vår kloka yogalärare, Lyndon, natt/dag, gott/ont och säkert säsong/offsäsong;) Kanske blir det nu skönt med lite lugn och ro och en uppladdning inför kommande säsong i oktober. Då är vi peppade för en ny säsong med härliga svenska gäster och med ett eget nytt hotell, Jippie - the villa. Välkomna!

Nu tar vi helg!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Pepita Eskelin » Jippie...eller inte?:  ”Hej! Så glad och förvånad jag blev när jag läste din blogg och förstod att ni är..”

  • Elisabeth Lund » Jippie...eller inte?:  ”Du kommer aldrig att ångra dig. Lycka till!”

  • Loulou A » Jippie...eller inte?:  ”Lycka till Carin. Förstår att detta beslut måste komma, efter arr vi bott hos Er..”

  • Helena Blomljus » Jippie...eller inte?:  ”Underbart! Grattis! Vilken härlig förebild som du är! Lycka till! Stor Kram”

  • Annica Cauchy » Jippie...eller inte?:  ”Glad för att du vågat ta steget och önskar dig all lycka i att utforma din framt..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln