Regn, bröd och rött hår

Värsta vanliga brödlimpan... Värsta vanliga brödlimpan...

Som ni säkert har läst så har det varit väldigt mycket regnande de senaste dygnen. Och jag lovar att här förstår man innebörden av ösregn. När vi sitter i vårt fina ganska nya hus tänker vi ofta på de människor som sitter i de ruckel vi sett runt omkring här i landet och då kan man förstå att många har stora problem med regnperioden. Tyvärr har lankeserna norr om Colombo fått känna på vädrets makter och många familjer har drabbats. Skickar en tanke Här är det bara sporadiska översvämningar men verkligen inget allvarligt!

Idag slog jag till med lite hembakt bröd. Bästa limpan någonsin blev det, helt otippat! Lycklig som en lärka över att få servera ljummet LYCKAT bröd till tjejerna när de kom hem från skolan. Mer än en halv limpa gick åt och det var sååå gott och såååå mättande. Tack, bästa Heidi, som hade med Kungsörnens brödmix för surdegsbröd, färdig förpackning(vilken reklam det blev nu:)

Maja har letat med ljus och lykta de senaste dagarna efter hårfärgningsmedel. Av någon anledning har hon fått för sig att hon ska färga sitt hår...rött!!!! Kanske för mycket ledig tid eller för mycket youtube, vad vet jag? Men idag cyklade tjejerna ner till byn för att rekognisera efter hårfärg. Efter 30 minuter kom de hem igen med en färgtub som hette "intensiv röd" och den lilla tuben kostade lite drygt 45 kronor. Ja, så nu ska det testas! Ber en tyst bön för att inte färgen är allt för intensiv;) och att håret sitter kvar på precis samma ställe efter färgningen som det gjorde innan. Håll tummarna, på fredag färgar vi;)

Det ösregnar men vad gör väl det när man letar hårfärg...

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln