Cyklonsäkrat och lankesisk fika

Så var det dags igen för en ny cyklon, tror man här. Imorgon har samtliga skolor på Sri Lanka stängt. Uhhh, lite läskigt, hoppas verkligen att det inte blir så farligt! Hittade denna notis på Facebook och mailade en förvirrad rektor och lärare, som efter en kort stund bestämde sig för att stänga skolan imorgon. Så nu är den stängd och alla elever får en extra sovmorgon en helt vanlig fredag!

Kvällen ägnade Ubbe åt att "cyklonsäkra" Babelena house. Dynor och kuddar plockades in. Stolar och växter har blivit flyttade till säkra platser. Så nu inväntar vi cyklonvindarna och regnet och hoppas verkligen att de områden som redan är drabbade på Sri Lanka slipper denna omgången!

Denna eftermiddag har vi träffat Prince(skulle tro att det är ett taget namn;), entreprenören, som förmedlar snickarjobb med mera och det verkar faktiskt som att vi nu äntligen hittat en snickare som kan göra våra möbler, måla dem och dessutom göra det för en rimlig peng! Ska bestämma oss i helgen. Men det känns så skönt att vi nu är på väg med att fixa möbler till hotellet. Känns ju ganska kul om det finns möbler på hotellet när de första gästerna kommer...Janaka var med och tyckte också att det var en bra kille. För första gången i historien tog vi en fika tillsammans!! Vi har känt Janaka i drygt 2 år, träffat honom så många gånger, pratat med honom ännu fler gånger men aldrig suttit ner och tagit en fika med honom!!! Han har alltid 1000 järn i elden och aldrig tid för en lugn stund! Så idag var det äntligen dags för en kopp te och en muffins! På hans initiativ satt vi ner säkert i 15 minuter, drack te och åt muffins och småpratade om ditt och datt. Denna Janaka, vår partner och vän vet vi så lite om egentligen, men han är en sån genuin, skön person som man bara kan gilla och det känns såååå tryggt och gott att vi har honom här! Nästan som en liten "extrapappa". Tack för den supporten:)

Cyklonsäkrat av den försiktige och den noggranne Ubbe!
Det bidde te och muffins på ett snabbmatsställe utanför Unawatuna. Men vad gör väl det när man har så trevligt sällskap?

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln