Spännande produkt och rödluva

Spa Ceylon, body oil mist med lukt av lotus och water lily. Spa Ceylon, body oil mist med lukt av lotus och water lily.

Som tur är blev det ingen cyklon denna gång, däremot tyvärr för Sri Lanka, en rejäl portion med regn!

Jag och Maja drog till Galle under eftermiddagen. Jörn var här med sin Tuk-tuk och lämnade Isak, som skulle sova över hos Stina så då passade vi på att lifta med honom. Gick en sväng på stan och tog sedan lokalbussen hem för hela 34 rupees(2 kronor) per person. Har spanat in ett ayurvedamärke här nu ett tag, Spa Ceylon, och tror kanske att deras produkter kan var något för den nordiska marknaden. Spa Ceylon använder bara naturliga ingredienser, är miljövänliga, inte testade på djur, alkoholfria och innehåller inga animaliska produkter. Har snöat in just nu på en olja som man kan spraya direkt på kroppen(se bilden)!Någon som hört något om detta märke? Låter det klokt och vad tror ni om den idén? Vill gärna höra era tankar?

Stina hade idag för första gången på Sri Lanke en kompis som ska sova över. Väldigt spänd och glad för att nu äntligen är Isak komma här. Så de två har badat i poolen, cyklat och myst med en film. Hur gott som helst, med lite kompisar i huset. Händer dessvärre allt för sällan...

Ja, så var det då dags för Majas lilla hårfärgning. Spenderade dryga timmen på toaletten med henne och när hon kom ut såg hon väldigt glad ut ch jag kände mig minst lika nöjda. Håret var inte orange...som var hennes största farhåga utan "Intense red" precis som det stod på förpackningen. Så för hela 60 kronor, lite drygt, så har vi nu fått en styck "rödluva" i familjen och jag tror att det blir jättebra, lite ovant bara, men så länge Maja är nöjd!

Isak och Stina myser framför datorn och en film.
Välkommen lilla rödluva till familjen!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Farmor o Farfar » Pusselbitar från Facebook:  ”Tänk så glad Pippi blir när ni kommer ner. Hoppas hon känner igen er. Lycka till..”

  • Eva Marie Dahlstedt » Pusselbitar från Facebook:  ”Jag blev så glad då jag läste att ni tog hand om en gatuhund i Sri Lanka. Där fi..”

  • Susanne » Pusselbitar från Facebook:  ”Så bra för er att få den charmiga Pippis historia. Klappade henne i febr. när vi..”

  • Mia » Pusselbitar från Facebook:  ”Så fin hon är lilla Pippi. Vi hade äran att träffa henne i februari när vi bodde..”

  • Annelie » Pusselbitar från Facebook:  ”Tänk att ni valde varandra. Vilken solskenshistoria”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln