Back in business...nästan

Bloggande från sängen går också bra! Bloggande från sängen går också bra!

Så då så, nästan som vanligt igen efter två riktigt tuffa dagar med hög feber och extrem huvudvärk. Igår kväll kändes det verkligen som att huvudet skulle explodera, kändes riktigt läskigt. Antagligen är det denguefebern och troligtvis då så blir det ett återfall med feber igen. Just nu känns det helt ok med bara lite feber och huvudvärk. Livet återvänder...så skönt det känns efter bara några ynka dagars sjukdom...Denguefebern smittas periodvis av den randiga myggan som ganska ofta ses här, inget ovanligt eller konstig här. Flera i tjejernas klass har den senaste tiden råkat ut för det.

Maja har ju varit en riktigt bra stand-in och vikarie för mig, tack för det!

Idag slutade tjejerna extra tidigt från skolan så de tog själva en Tuk-Tuk från skolan in till Galle och därifrån lokalbussen till Hikkaduwa. Läskigt när de ringer och frågar om de får åka lokalbuss hem, men nödvändigt att våga låta dem göra vissa saker själva. Och se, det gick ju jättebra...det också. Snacka om att dessa små "ongar" har vuxit under tiden vi varit här! Otroligt nyttigt och bra...Ni vet bland blir man ju sådär overkligt stolt över sina barn så att det måste väl nästan synas utanpå!!
 

Glöm inte spana in vår nya film om hotellet under fliken längst upp till höger, "Våra filmer", och välkomna förstås att boka rum på hotell Jippie - the villa.

Glada tjejer på väg hem tidigt från skolan med lokalbussen.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

  • Susanne » Nu kör vi !:  ”Grattis till nya utmaningar!!⭐️⭐️⭐️Lycka till! Hoppas kunna komma ner och träffa..”

  • Charloo » Nu kör vi !:  ”Ni är fantastiska❣️Kram på er❣️”

  • Lena G » Nu kör vi !:  ”Ska bli kul att komma dit o fika”

  • Era första gäster » Majas torsdagstankar...:  ”Hej! Kul att läsa om Ert äventyr och dina personliga tankar. Hoppas många blir ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln