Ännu lyxigare fredag och vilken mat

Vi har det bra...vi här bak i bilen och... Vi har det bra...vi här bak i bilen och...

Sådär ja, upp vid 05.30 för att dra järnet in till Colombo med Ranjith, söta chauffören. Var framme drygt 2 timmar senare. Maja och Stina blev duktiga överraskade när det visade  sig att vi skulle bo på Hilton istället för ett litet "sketet" pensionat. Jubel i bilen! Hela tjejgänget var åksjuka och hungriga efter resan så första anhalten blev frukostbuffén. Och vilken frukostbuffé! Tre olika kök lagade frukost och så fanns det en uppsjö av gott bröd, frukt och härliga gosiga donuts/wienerbröd/croissants. Du milda göta petter vad gott! Vi åt så vi mådde illa!

Därefter var det dags för att göra Colombo i 32 graders värme...Vi startade med Pettah market och det kräver verkligen rätt man. Väldigt varmt, mycket ljud och dessutom var det muslimsk bönestund så hälften av stånden var stängda!!! Tröttsamt...men vi klarade i alla fall en timme där och planen är att återkomma imorgon. Hann med ett gäng lampaffärer också, ömsom vin och ömsom vatten kan man säga;)

Framåt 17-tiden hamnade vi i sköna poolen och därefter var det dags för ett glas vin i  solstolen! Värt varenda svettdroppe under dagen...åhh så skönt! Maja och Stina frös(32 grader) så de beställde varsin varm choklad;) Under kvällen gick vi inte en meter i onödan. Rullade ner till den fantastiska buffén på hotellet och åt en MASSA god mat och sedan rullade vi upp till vårt rum och njöt av , med AC och med hela magen full av otroligt god mat och läckra desserter. Nu laddar vi för morgondagen!

Så glada blev tjejerna när det var Hilton vi skulle bo på. Fotbollstjejen och filmstjärnan;)
En lampa för hotellet...eller kanske inet?
En lampa för hotellet...eller kanske inet?
Varm choklad vid poolkanten i 32 graders värme...ja, varför inte?

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln