Tack Emelie och Feem interiör design

Förslag till sovrumsinredning! Förslag till sovrumsinredning!

Nu har vi stött på Emelie Strandberg, en grym inredningstjej med känsla för färg och form och som driver företaget Feem interiör design(klicka på namnet om ni vill komma till hemsidan). Hon har gett oss lite sköna förslag hur vi kan inreda hotellet och en hel uppsjö med idéer om hur vi kreativt kan göra inredningsdetaljer med små medel. Otroligt snällt och ett riktigt gediget arbete. Ett stort tack! Kolla in hennes skisser på bilderna!

Vi vill att hotellet ,så mycket som det går, ska vara miljövänligt. Vi tänker inte köpa nya vattenflaskor i plast till våra gäster utan hos oss kan gästen själv fylla på sin flaska direkt från vårt vattenfilter i köket. Vi vill också använda så mycket som möjligt av det lokala till inredning och i den mån det går också använda oss av återvunna prylar. Därför är det alldeles kanon att ge sig ut på små upptäcksresor runt om i bygden för att leta och förhoppningsvis finna gamla saker som kan användas som nya hos oss. Vi vill ha ett maritimt, personligt och miljövänligt hotell och just nu jobbar vi febrilt med att samla på oss saker. Så Emelies förslag och idéer har gett oss lite ny energi för att leta vidare, och det kan behövas kan jag lova! Här tar allt tid och sedan lite mera tid! Det var det här med tålamodet...igen!

Finfint förslag till vårt "sällskapsrum".

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln