Skolmöte och middag med goda vänner

Kan detta vara världens vackraste väg till skolan? Kan detta vara världens vackraste väg till skolan?

Efter en dos städning av Babelena house bar det av till skolan för ett föräldramöte under förmiddagen. Majas klass med endast 5 elever, 4 killar och 1 tjej har lite problem och Maja har minst sagt haft det riktigt jobbigt den sista tiden. Håller verkligen tummarna för att det blir bättre. Ett föräldrahjärta blöder en del vid såna här tillfällen...

Efter mötet, som var en riktig pärs startade vi förberedelserna för kvällens äventyr. Våra sköna norka vänner var hembjudna till oss denna kväll. Fixade till paj, tsatsiki, sallad och lite efterrätt! Såå otroligt gott att träffa en familj som helt förstår oss och är synnerligen enkel att umgås med. Ni vet, såna som man kan vara sig själv med! Kvällen bjöd på många sköna skratt och skämt! Sådana här kvällar måste väl ändå förlänga livet, ännu mer om man sitter på Sri Lanka och njuter av det sköna vädret, eller vad tror ni? Hur det än är med den saken så känns det otroligt lyxigt för oss att vi har stött på denna sköna norska familj, otroligt tacksam och grattis till oss!

Middag med goda vänner!
Middag med goda vänner!
Nu kör vi midsommarservetterna, som vi fått av Annika!
Nu kör vi midsommarservetterna, som vi fått av Annika!
Glada gubbar med läsglasögon från Ge-kås...

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Era första gäster » Majas torsdagstankar...:  ”Hej! Kul att läsa om Ert äventyr och dina personliga tankar. Hoppas många blir ..”

  • Loulou Andersson » Majas torsdagstankar...:  ”Hej. Förstår Dig..det var så häftigt när vi var o hälsade på i Ert fina hotell. ..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Så fint och målande du skriver om er tid där borta.”

  • Paula » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja! Så fint skrivet! Det kommer nog alltid vara så att man tittar tillbaka..”

  • Camilla » Rapport från en skoltrött 19-åring:  ”Du är så himla vettig i vad du skriver! Håller med dig i allt! Lycka till under ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln