Skolmöte och middag med goda vänner

Kan detta vara världens vackraste väg till skolan? Kan detta vara världens vackraste väg till skolan?

Efter en dos städning av Babelena house bar det av till skolan för ett föräldramöte under förmiddagen. Majas klass med endast 5 elever, 4 killar och 1 tjej har lite problem och Maja har minst sagt haft det riktigt jobbigt den sista tiden. Håller verkligen tummarna för att det blir bättre. Ett föräldrahjärta blöder en del vid såna här tillfällen...

Efter mötet, som var en riktig pärs startade vi förberedelserna för kvällens äventyr. Våra sköna norka vänner var hembjudna till oss denna kväll. Fixade till paj, tsatsiki, sallad och lite efterrätt! Såå otroligt gott att träffa en familj som helt förstår oss och är synnerligen enkel att umgås med. Ni vet, såna som man kan vara sig själv med! Kvällen bjöd på många sköna skratt och skämt! Sådana här kvällar måste väl ändå förlänga livet, ännu mer om man sitter på Sri Lanka och njuter av det sköna vädret, eller vad tror ni? Hur det än är med den saken så känns det otroligt lyxigt för oss att vi har stött på denna sköna norska familj, otroligt tacksam och grattis till oss!

Middag med goda vänner!
Middag med goda vänner!
Nu kör vi midsommarservetterna, som vi fått av Annika!
Nu kör vi midsommarservetterna, som vi fått av Annika!
Glada gubbar med läsglasögon från Ge-kås...

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Farmor o Farfar » Pusselbitar från Facebook:  ”Tänk så glad Pippi blir när ni kommer ner. Hoppas hon känner igen er. Lycka till..”

  • Eva Marie Dahlstedt » Pusselbitar från Facebook:  ”Jag blev så glad då jag läste att ni tog hand om en gatuhund i Sri Lanka. Där fi..”

  • Susanne » Pusselbitar från Facebook:  ”Så bra för er att få den charmiga Pippis historia. Klappade henne i febr. när vi..”

  • Mia » Pusselbitar från Facebook:  ”Så fin hon är lilla Pippi. Vi hade äran att träffa henne i februari när vi bodde..”

  • Annelie » Pusselbitar från Facebook:  ”Tänk att ni valde varandra. Vilken solskenshistoria”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln