Tuk-tuk och mobbning

Vilken tuffing! Vilken tuffing!

Till Ubbe stora glädje kom vår norska vän Jörn förbi här idag med sin Tuk-tuk. Som en extra lördagsbonus fick alltså Ubbe denna dag provköra en Tuk-tuk. Vilken lycka, och nu grunnar vi på hur vi ska kunna få till ett Tuk-tuk körkort till oss och vad det kostar att köpa en ny Tuk-tuk. Hur coolt hade det inte varit att som västerlänning komma glidandes i en egen Tuk-tuk? Hur fräckt som helst! Vill ha!!!

Precis som ni vet så går ju livet upp och så går det ner, så är det också här på Sri Lanka. Just nu har Maja en rejäl uppförsbacke vad gäller kompisar och skola. Så denna lördagens film med tjejerna handlar om lite svårare och tyngre saker som många både barn och vuxna upplever dagligen, mobbning. Lyssna gärna på filmen nedan, kom med åsikter, gilla och prenumerara! Viktiga saker som vi ofta inte pratar om!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln