Hotellsäng och farväl prickig korv

Modiga Jill och Phil från Dubai som också körde bil! Modiga Jill och Phil från Dubai som också körde bil!

Andra dagen nu som Maja ligger hemma med feber och huvudvärk och kippar efter andan i värmen, som en fisk på land. Inte så kul att krypa ner i sängen och vara sjuk här när det är 30 grader i rummet:(

Idag fick vi besök av ett väldigt trevligt engelskt par från Dubai som efter sin pension nu plockat ihop alla sina ägodelar och dragit till Sri Lanka för att leta någonstans att bo. De kom hit för att spana in Hikkaduwa och Babelena house. Får väl se vad som händer om de landar här framöver. Vilket häftigt äventyr!

Under eftermiddagen åkte vi för att besiktiga de första färdigtillverkade sängarna till hotellet. Duktigt spända åkte vi till fabriken för att titta. Men vi blev verkligen inte missnöjda, vilket hantverk och så fina! Så nu ska de göra 7 stycken dubbelsängar och för oss gäller det att hitta ett ställe för att förvara dem på och för att kunna måla dem lite mjölkaktigt vita, till det är dags att baxa in dem på hotellet.

Under kvällsmaten tog vi farväl av de sista skivorna Lingongrova från Sverige samt svensk prickig korv. Kändes allt lite trist och vemodigt! Det dröjer ett tag nu innan någon snäll svensk tar med sig mutor hit ner igen;) Vi alla saknar verkligen den svenska maten, det är vi rörande överens om. Vi är också rörande överens om att när vi väl kommer hem så lär vi sakna det som vi äter här. Allt har sin tid helt enkelt, både svensk prickig korv och Lingongrova;)

Visst blev de snygga!!!!
Sista skälvande skivan Lingongrova med prickig korv!
Sista skälvande skivan Lingongrova med prickig korv!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Pepita Eskelin » Jippie...eller inte?:  ”Hej! Så glad och förvånad jag blev när jag läste din blogg och förstod att ni är..”

  • Elisabeth Lund » Jippie...eller inte?:  ”Du kommer aldrig att ångra dig. Lycka till!”

  • Loulou A » Jippie...eller inte?:  ”Lycka till Carin. Förstår att detta beslut måste komma, efter arr vi bott hos Er..”

  • Helena Blomljus » Jippie...eller inte?:  ”Underbart! Grattis! Vilken härlig förebild som du är! Lycka till! Stor Kram”

  • Annica Cauchy » Jippie...eller inte?:  ”Glad för att du vågat ta steget och önskar dig all lycka i att utforma din framt..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln