Elevredovisning, mer möbler och skål för fredag

Stinas nöjda grupp efter sin redovisning om Earth hour. Stinas nöjda grupp efter sin redovisning om Earth hour.

Äntligen så fick jag till det med ett yogapass denna morgon, och du milde vad man får energi efter ett sådant pass. Fascinerande! Ubbe låg hemma och tryckte i sängen;)

Lagom till lunch slog skolan till med en elevredovisning för föräldrarna. Så när det var som varmast på dagen satt vi instängda tillsammans med ett gäng föräldrar och elever i ett trångt utrymme med ett par små bordsfläktar...men vad gör man inte för sina små telningar! Redovisningen gällde stora globala problem och jag måste säga att ungdomarna verkligen imponerade med sina lösningar!

Och nu börjar våra beställningar till hotellet ramla in. Inte nog med att vi nu hyser 9 AC samt 6 minikylskåp i Babelena house så kom det idag 16 stolar och 4 bord som vi beställt till matsalen, för att förvaras lite drygt...5 månader inne i Babelena house! Ja, med det i huset kan vi ha en rejäl fest med långbord och en massa kall öl. Vi får väl se vad det blir framöver!

Kvällen avrundades med festliga drinkar hos våra goda vänner i Unawatuna. Kvällen avbröts abrupt när Isak började att spy och Charlotte som kände sig väldigt illamående. Stackare! Raskt tog vi en Tuk-tuk hem och redan under resan hem började vi att känna oss illamående:) Skulle tro att det är en kraftig inbillning, men nu håller vi tummar och tår för att vi ska slippa magsjuka! Urk!

Nu börjar det att bli lite trångbott!
Vilken läskande start på helgen!ing på fredagen!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln