Elevredovisning, mer möbler och skål för fredag

Stinas nöjda grupp efter sin redovisning om Earth hour. Stinas nöjda grupp efter sin redovisning om Earth hour.

Äntligen så fick jag till det med ett yogapass denna morgon, och du milde vad man får energi efter ett sådant pass. Fascinerande! Ubbe låg hemma och tryckte i sängen;)

Lagom till lunch slog skolan till med en elevredovisning för föräldrarna. Så när det var som varmast på dagen satt vi instängda tillsammans med ett gäng föräldrar och elever i ett trångt utrymme med ett par små bordsfläktar...men vad gör man inte för sina små telningar! Redovisningen gällde stora globala problem och jag måste säga att ungdomarna verkligen imponerade med sina lösningar!

Och nu börjar våra beställningar till hotellet ramla in. Inte nog med att vi nu hyser 9 AC samt 6 minikylskåp i Babelena house så kom det idag 16 stolar och 4 bord som vi beställt till matsalen, för att förvaras lite drygt...5 månader inne i Babelena house! Ja, med det i huset kan vi ha en rejäl fest med långbord och en massa kall öl. Vi får väl se vad det blir framöver!

Kvällen avrundades med festliga drinkar hos våra goda vänner i Unawatuna. Kvällen avbröts abrupt när Isak började att spy och Charlotte som kände sig väldigt illamående. Stackare! Raskt tog vi en Tuk-tuk hem och redan under resan hem började vi att känna oss illamående:) Skulle tro att det är en kraftig inbillning, men nu håller vi tummar och tår för att vi ska slippa magsjuka! Urk!

Nu börjar det att bli lite trångbott!
Vilken läskande start på helgen!ing på fredagen!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Pepita Eskelin » Jippie...eller inte?:  ”Hej! Så glad och förvånad jag blev när jag läste din blogg och förstod att ni är..”

  • Elisabeth Lund » Jippie...eller inte?:  ”Du kommer aldrig att ångra dig. Lycka till!”

  • Loulou A » Jippie...eller inte?:  ”Lycka till Carin. Förstår att detta beslut måste komma, efter arr vi bott hos Er..”

  • Helena Blomljus » Jippie...eller inte?:  ”Underbart! Grattis! Vilken härlig förebild som du är! Lycka till! Stor Kram”

  • Annica Cauchy » Jippie...eller inte?:  ”Glad för att du vågat ta steget och önskar dig all lycka i att utforma din framt..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln