Sval måndag med läkarbesök, igen och grötbullar

Jaha, måndag igen och faktiskt ett helt ljuvligt väder. Äntligen lite mulet och några grader svalare:) Ja, i alla fall en grad svalare och det är ...underbart! Har varit lite orolig, men hjärnan fungerar igen...tjohoo!

Under vårt lilla besök häromdagen i Galle så stötte vi på den här lilla sötisen innanför murarna på fortet. Väldigt intressant och direkt frågar man ju sig hur kom den in i fortet...Inte flyger den över muren i alla fall?!! Ingen direkt skönhet, om ni frågar mig!!!

Så då var det Stinas tur att besöka doktor De Zoysa. Resultatet: två olika sorters antibiotika och en kräm(som jag redan fått), för nu har hon haft ett sår på benet i nästan 4 veckor och det läker inte! Snarare växer det inåt! Fascinerande, hur det kan bli så! Men "lyckos" oss som har tillgång till Janakas läkare på studs och som också har råd att gå dit...inte alla som har det här!

Idag slog vi till med nybakta grötbullar när tjejerna kom hem från skolan till deras stora förtjusning. Vilken populär mamma man är då, inte fel! Känns som att det är en viktig stund på dagen. När vi fikar tillsammans och tjejerna får berätta om sin skoldag. De pratar mycket(mest Maja) och gärna och det känns som att de berättar allt!! Vilken lyx att få sitta här med dem varje dag efter skolan och bara vara...herregud vad vi har det bra! Behöver bara påminna oss emellanåt!

Stina var inte riktigt så kaxig som på bilden;)
Klart godkända och dessutom med lite färg...
Klart godkända och dessutom med lite färg...

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

  • Susanne » Nu kör vi !:  ”Grattis till nya utmaningar!!⭐️⭐️⭐️Lycka till! Hoppas kunna komma ner och träffa..”

  • Charloo » Nu kör vi !:  ”Ni är fantastiska❣️Kram på er❣️”

  • Lena G » Nu kör vi !:  ”Ska bli kul att komma dit o fika”

  • Era första gäster » Majas torsdagstankar...:  ”Hej! Kul att läsa om Ert äventyr och dina personliga tankar. Hoppas många blir ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln