Vi behöver sängar och peppning!

Ett litet kyffe bakom huset...där snickras det i all enkelhet, men med en grym precision. Ett litet kyffe bakom huset...där snickras det i all enkelhet, men med en grym precision.

Ett steg framåt och två steg bakåt, känns det som ibland i detta förlovade land när man ska göra affärer. MYCKET är annorlunda! Idag skulle vi till den statliga möbelaffären för att betala en del av våra 7 dubbelsängar som vi beställt till hotellet, förutom de två som redan gjorts till tjejerna. Då upplyser damen i affären oss om att regeringen har höjt skatten på trä, vilket innebär att våra sängar nu blir cirka 600 kronor dyrare, PER säng! Trots alltså att vi hade en skriven offert på vilket pris de skulle ha, så kan detta alltså hända! Så då tackade vi och gick, med lite rök i öronen... Jättetråkigt, så nu jagar vi återigen efter någon som kan göra 7 dubbelsängar, gärna till ett bra pris !!!

Innan nästa snickarbesök var det läge för lite påfyllning både av energi och av lite lunch! Hamnade på ett blå-gult ställe som var riktigt coolt, ett surfhak mellan Galle och Unawatuna, med riktigt trevlig mat! Det satt fint!

I Unawatuna i en annan verkstad(betydligt mindre och blygsammare) fick vi idag se första skymten av våra sängbord och garderober. Såg otroligt bra ut med tanke på de knappa resurser som de tre snickarna hade som jobbade där. Dessutom passade den ena sitt lilla barnbarn under tiden vi var där. Efter detta besöket kände vi oss något mer positiva, men allting tar tid och kostar mer än beräknat.

Just nu är vi i lite uppförsbacke både energimässigt och ekonomiskt, vi behöver lite stöttning och tips från er! Har du något företag/privatperson som kanske vill synas med oss i sociala medier, eller sitter du på en finfin idé som vi borde pröva. Hör av er till oss, vi behöver lite pepp och coaching just nu!

Riktigt trevlig "surfmat".
Riktigt trevlig "surfmat".

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln