Sköna söndag med blåbärssylt och dödsfall

Coaching från en jobbig "morsa". Coaching från en jobbig "morsa".

Åhh, vilken skön söndag! Underbar frukost med blåbärssylt gjord av våra norska vänner(stort tack), överbliven kycklingfilé från midsommarafton och svenskt kaffe. En mycket god frukost på en mycket skön söndag. Tjejerna pluggade i några timmar inför måndagens och tisdagens prov på skolan. Under två dagar har de prov i allt de har gjort under terminen, både skriftligt och muntligt, och då krävs det en hel del förberedelser...ivrigt påhejade av en jobbig "morsa".

Idag inträffade ett olycksfall utanför vårt hus. En halvvuxen ekorre fick sätta livet till efter lite våghalsiga hopp utmed vår stupränna, gissar vi. Väldigt sorgligt, trodde först att vi skulle kunna rädda den men sedan kom det blod ur näsan. De är så ljuvliga, ekorrarna här, så synd!

Nu har vi spanat in en "upphottad" fräck Tuk-tuk. En grön med stereo och fläkt. Ja, kanske inte att det är det mest nödvändiga i en Tuk-tuk, men det var ett bra pris och 3-års garanti. Så under veckan skulle jag tro att vi blir med Tuk-tuk. Inväntar nu bara våra internationella körkort som vi beställt via nätet från Sverige, så att vi kan köra den. Det blir till att lära sig något nytt igen...så spännande och vilken frihet framöver för hela familjen!

Vilken söt liten varelse!
Vilken söt liten varelse!
Den gröna var coolare och mer Jippie, så den får det nog bli!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln