Svenskbesök och hittad sängfabrik!

Finfint besök, då bjuder man förstås på svenskt kaffe! Finfint besök, då bjuder man förstås på svenskt kaffe!

Idag fick vi anledning att snygga till oss lite extra, vilket innebär nytvättade shorts och linne och en liten puff parfym. Så är det här nere, ingen idé att pynta sig för mycket när det är drygt 30 grader varmt och man alltid är lite kladdig. Vi fick finbesök idag från Ahangama lagom i tid för att äta lunch. Ubbes urtrevliga kitekompis Andreas och hans lika trevliga flickvän Tina kom förbi för en lunch och en kaffe. Nu är vi inte direkt bortskämda med "svenskbesök"vid denna tiden på året, så detta var verkligen ett välkommet avbrott! Kul att få träffa lite svenskar igen och visa runt. Tack för ett väldigt trivsamt besök!

Så, då är vi på banan igen vad gäller sängar till hotellet. Igår hittade vi helt otippat en jättestor träfabrik i byn bredvid där de kunde tänka sig att snickra ihop 7 dubbelsängar, så att både vi och våra gäster har någonstans att sova från december och framåt. Och, det känns ju bra;) Dessutom till ett pris som var en bra bit under det andra priset vi fick, och då ingick även målningen. Halleluja, då har vi sparat in några tusenlappar. Bra jobbat, Ternöns:)

Hotellet växer och frodas och nu har de börjat att mura upp väggarna på första våningen. Ser väldigt seriöst ut nu och nu börjar det på allvar att...likna ett hotell. Vårt hotell! Skrämmande och riktigt spännande! Vi har ett eget hotell!!! Tjohoo! Kom ner vetja;)

En enorm såg som var i fabriken vi har hittat!
En enorm såg som var i fabriken vi har hittat!
Här muras toalettväggarna till våning nummer ett.
Här muras toalettväggarna till våning nummer ett.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Farmor o Farfar » Pusselbitar från Facebook:  ”Tänk så glad Pippi blir när ni kommer ner. Hoppas hon känner igen er. Lycka till..”

  • Eva Marie Dahlstedt » Pusselbitar från Facebook:  ”Jag blev så glad då jag läste att ni tog hand om en gatuhund i Sri Lanka. Där fi..”

  • Susanne » Pusselbitar från Facebook:  ”Så bra för er att få den charmiga Pippis historia. Klappade henne i febr. när vi..”

  • Mia » Pusselbitar från Facebook:  ”Så fin hon är lilla Pippi. Vi hade äran att träffa henne i februari när vi bodde..”

  • Annelie » Pusselbitar från Facebook:  ”Tänk att ni valde varandra. Vilken solskenshistoria”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln