Möbelinspektion och provbelöning

Finfina möbler till hotellet! Finfina möbler till hotellet!

Efter en stormig och regnig natt, så bjöd Hikkaduwa på en skön mulen dag, med ganska humana temperaturer. Här blir det liksom tvärtom mot hemma, ånej, är det sol igen eller åh, vad skönt med regn!

Idag var det dags för en möbelinspektion utanför Unawatuna. Sängbord och förvaringsmöbel i mahogny till minikyl och kassaskåp var färdiga, och väntade nu på att bli målade mjölkvita. Strålande arbete var det och vi blev båda överlyckliga över att de var så fina. Detta kommer att bli jättebra! Skön känsla i magen! Nu ska de sätta igång med garderoberna som ska vara i samma stil.

Tjejerna hade sin andra dag med exam/prov idag, så det var två trötta slitna studenter som mötte upp oss i Galle för en gemensam lunch på favvostället Pedlars in. Efter en mycket god lunch kvicknade de dock till. Idag fick de åka bussen hem själva, eftersom att vi tagit motorcykeln. De har gjort det tidigare och det har gått jättebra. Svårt det där med vad man ska tillåta och inte. Men det går ju inte att stänga in dem...samtidigt så väcker de uppmärksamhet var de än är! Klurigt! Men det hela gick bra även denna gång, trots att chauffören körde som en galning och en kvinna somnade på Stinas axel. Så kan det vara att åka lokalbussen...Man får inte vara harig eller ha bacillskräck:) Här blir man härdad!!

Belöning efter proven, god mat på Pedlers in.
Trångt, svettigt och ryckigt, det är lokalbussen det! Men för bara 1,20 kronor per barn så är det definitivt värt det ibland!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Farmor o Farfar » Pusselbitar från Facebook:  ”Tänk så glad Pippi blir när ni kommer ner. Hoppas hon känner igen er. Lycka till..”

  • Eva Marie Dahlstedt » Pusselbitar från Facebook:  ”Jag blev så glad då jag läste att ni tog hand om en gatuhund i Sri Lanka. Där fi..”

  • Susanne » Pusselbitar från Facebook:  ”Så bra för er att få den charmiga Pippis historia. Klappade henne i febr. när vi..”

  • Mia » Pusselbitar från Facebook:  ”Så fin hon är lilla Pippi. Vi hade äran att träffa henne i februari när vi bodde..”

  • Annelie » Pusselbitar från Facebook:  ”Tänk att ni valde varandra. Vilken solskenshistoria”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln