Välkommen vår Tuk-tuk Grodan!

Ubbe får instruktioner! Ubbe får instruktioner!

Hur coolt är inte detta? Idag har vi hämtat vår egna illgröna superhotta Tuk-tuk,. Ja, men vad ska man säga...sjukt fräckt känns det som i alla fall. Ubbe klarade jungfruresan galant med hjälp av lite guidning från Jörn(vass norsk Tuk-tuk-förare sedan 6 månader). Det är en så otroligt skön frihetskänsla, att kunna packa in hela familjen och bara dra! 

Efter att vi hämtat den tuffade(får köra i 40 km/h första månaden) vi till skolan för att plocka upp tjejerna och sedan var det lunch i Galle fort tillsammans med några av våra norska vänner. En svettig och djupt koncentrerad Ubbe manövrerade ekipaget förnämligt! Lyxigt och riktigt skönt! Slippa solen, hjälmen och att köra i skift med hela familjen!

När vi kom tillbaka till Hikkaduwa kände vi att vi bara var tvungna att ta ett litet raggarvarv nere i byn, för att vinka lite och bara njuta! Så välkommen Grodan, vår kära nya familjemedlem! Dessvärre måste den stå ett tag nu till registreringsbeviset blivit klart och hela familjen kastar redan sugna lystna blickar på den, där den står och glänser...

Fredagskvällen avslutades med lite balkongcamping av tjejerna. Himlen bjöd på stjärnströssel(vackert Mia!)  och efter två madrasser och myggnät kurade de ihop sig på balkongen och bara myste under himlen. Precis sånt man ska göra ibland...bara njuta av allt det härliga som livet erbjuder här och nu! Kan vara bra att påminna sig ibland, kära vänner:)

Balkongcamping under stjärnströsslad lankesisk himmel, vad mer kan man önska en fredagskväll?
Balkongcamping under stjärnströsslad lankesisk himmel, vad mer kan man önska en fredagskväll?

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Era första gäster » Majas torsdagstankar...:  ”Hej! Kul att läsa om Ert äventyr och dina personliga tankar. Hoppas många blir ..”

  • Loulou Andersson » Majas torsdagstankar...:  ”Hej. Förstår Dig..det var så häftigt när vi var o hälsade på i Ert fina hotell. ..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Så fint och målande du skriver om er tid där borta.”

  • Paula » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja! Så fint skrivet! Det kommer nog alltid vara så att man tittar tillbaka..”

  • Camilla » Rapport från en skoltrött 19-åring:  ”Du är så himla vettig i vad du skriver! Håller med dig i allt! Lycka till under ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln