Välkommen vår Tuk-tuk Grodan!

Ubbe får instruktioner! Ubbe får instruktioner!

Hur coolt är inte detta? Idag har vi hämtat vår egna illgröna superhotta Tuk-tuk,. Ja, men vad ska man säga...sjukt fräckt känns det som i alla fall. Ubbe klarade jungfruresan galant med hjälp av lite guidning från Jörn(vass norsk Tuk-tuk-förare sedan 6 månader). Det är en så otroligt skön frihetskänsla, att kunna packa in hela familjen och bara dra! 

Efter att vi hämtat den tuffade(får köra i 40 km/h första månaden) vi till skolan för att plocka upp tjejerna och sedan var det lunch i Galle fort tillsammans med några av våra norska vänner. En svettig och djupt koncentrerad Ubbe manövrerade ekipaget förnämligt! Lyxigt och riktigt skönt! Slippa solen, hjälmen och att köra i skift med hela familjen!

När vi kom tillbaka till Hikkaduwa kände vi att vi bara var tvungna att ta ett litet raggarvarv nere i byn, för att vinka lite och bara njuta! Så välkommen Grodan, vår kära nya familjemedlem! Dessvärre måste den stå ett tag nu till registreringsbeviset blivit klart och hela familjen kastar redan sugna lystna blickar på den, där den står och glänser...

Fredagskvällen avslutades med lite balkongcamping av tjejerna. Himlen bjöd på stjärnströssel(vackert Mia!)  och efter två madrasser och myggnät kurade de ihop sig på balkongen och bara myste under himlen. Precis sånt man ska göra ibland...bara njuta av allt det härliga som livet erbjuder här och nu! Kan vara bra att påminna sig ibland, kära vänner:)

Balkongcamping under stjärnströsslad lankesisk himmel, vad mer kan man önska en fredagskväll?
Balkongcamping under stjärnströsslad lankesisk himmel, vad mer kan man önska en fredagskväll?

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • linda » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja Vilken skola gick ni på i Sri Lanka, hittar ingen bra info på nätet? Hu..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Maja du skriver så bra och medryckande kram”

  • Britt Lodenius » En hotelldirektörs vardag...:  ”Det är allt det där i en härlig blandning som måste göra att det är så roligt at..”

  • Margareta Ramnemark » En hotelldirektörs vardag...:  ”Tack för en underbar vistelse hos er ☀️ Hoppas vi ses snart ❤️”

  • Katarina Eiderbrant » Nu kör vi !:  ”Jag kommer! Ni är helt fantastiska! Lycka till!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln