Inlägg 326, med Majamys och hotellidéer

Så ser det ut när jag och Maja kläcker idéer!!! Så ser det ut när jag och Maja kläcker idéer!!!

Idag gick motorcykeln med Maja och mig till Galle för lite mor-dotter-mys och samt inspirationstripp. Tanken var att vi skulle kolla runt lite för att hämta idéer till hotellet och umgås över en gofika! Och det kändes så kul när vi satt och spånade hur rummen ska se ut och vi faktiskt kom på några riktigt bra idéer!! Här är omöjligt att få tag på snygga färgade gardiner, och de som är ok är mycket dyra. Så tyvärr får det bli neutrala vita gardiner:( Väldigt tråkigt, men då har vi tänkt att ha färg på lite andra saker som vi tror kommer att bli hur coolt som helst. Exempelvis fina foto med färgade saker på, gamla vykort från Sri Lanka(hittade vi i en affär idag), färgade natursaker som vi hittar och målar och så lite färgade kuddar. Det känns riktigt bra att komma på det så nu är det BARA att ta en jäkla massa fräcka foto, samla naturgrejer på stranden samt leta kuddar och köpa vykort! Piece of cake;)

Jag skulle också gärna ha några stora coola puffar att sitta på alternativt att lägga fötterna på. Så nu har jag startat upp ett evighetsjobb och det innebär att virka dessa puffar av gamla plastpåsar. Går lite sisådär just nu...rastlös som jag är så tröttnar jag emellanåt. Det är väldigt tidskrävande! Pust! Har inga problem att göra botten större när jag virkar, men hur gör jag sedan när jag vill att puffen ska bli mindre och liksom "gå ihop". Någon som vet?
 

Idag är det blogginlägg och dag 326 som jag skriver. Det är verkligen jättekul att vi får dela med oss av allting som händer här "borta" och det är en ära för oss att så många följer vår  blogg. Tack för fin respons och klokskap.

Att virka en puff tar lååång tid och är mindre svettigt om man sitter i trosor:)
Att virka en puff tar lååång tid och är mindre svettigt om man sitter i trosor:)

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Era första gäster » Majas torsdagstankar...:  ”Hej! Kul att läsa om Ert äventyr och dina personliga tankar. Hoppas många blir ..”

  • Loulou Andersson » Majas torsdagstankar...:  ”Hej. Förstår Dig..det var så häftigt när vi var o hälsade på i Ert fina hotell. ..”

  • Lena Gunnarsson » Majas torsdagstankar...:  ”Så fint och målande du skriver om er tid där borta.”

  • Paula » Majas torsdagstankar...:  ”Hej Maja! Så fint skrivet! Det kommer nog alltid vara så att man tittar tillbaka..”

  • Camilla » Rapport från en skoltrött 19-åring:  ”Du är så himla vettig i vad du skriver! Håller med dig i allt! Lycka till under ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln