Skolutflykt och två poliskontroller

Söta "järngänget" på GIC. Maja, Stina, Binu, Isak och Enan Söta "järngänget" på GIC. Maja, Stina, Binu, Isak och Enan

Alla seniorer i tjejernas skola har idag varit på utflykt i Galle, med cricket och stadsvandring. Mycket frisk luft och mycket promenerande enligt Maja och Stina. Nu räknar verkligen alla ner till lovet som börjar på fredag, både elever och personal. Och några riktiga lektioner är deti nte tal om under denna vecka. Imorgon är det simning!

Vi var i Galle med Grodan för att bland annat leta "segelduk" för att eventuellt ha över en del av trädgården på hotellet. På vägen dit körde jag Tuk-tuken(jag kan också nu, faktiskt;) och då helt plötsligt är det en polis som ställer sig mitt i vägen och stoppar mig. Men efter att han frågat, vilket land kommer du ifrån? och jag avfyrar ett leende och några smickrande ord om Sri Lanka, så är det bara att önska en trevlig fortsättning på dagen och köra vidare. På eftermiddagen när vi hämtat tjejerna och Ubbe kör, då är det dags igen. En annan polisen stannar oss och frågar -vilket land kommer ni ifrån. Ett leende och några smickrande ord om Sri Lanka och helt plötsligt vill han hyra ut sitt hus till oss och har fått adressen till hotellet och kanske, säger han, så kommer han förbi framöver. Helt galet och ganska fascinerande! Så någon rädsla för poliserna har vi inte känt än så länge. De ser bara lite stränga ut och alla poliser bär svarta solglasögon och ler absolut INTE, de vill nog se tuffa ut;) Men idag har vi fått två poliser att skratta, känns som en bra dag, att sprida lite glädje är ju aldrig fel!

Med dessa glasögonen ler man inte om man är polis!!!
Sjungande discotjejer i Tuk-tuken på väg hem

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • ll » ”MISS LYCKAD”:  ”det är aldrig någon idé att fly”

  • Maja - Våga prata om psykisk ohälsa » ”MISS LYCKAD”:  ”Vilket bra skrivet inlägg! ♡ Och du har rätt, det är okej! ”

  • Sandra » Jippie...eller inte?:  ”Hej! Gud vad underbart att ni satsade på ett hotell i Sri Lanka! Jag och min fam..”

  • Hannah » Haft en bra sommar?:  ”Hej! Ser att ni lever ungefär det liv jag går i planer för. Vad har din man för ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln