Avslutning och dags för lov!!!

En välförtjänt avslutningslunch efter ett långt engelskt/lankesiskt skolår! En välförtjänt avslutningslunch efter ett långt engelskt/lankesiskt skolår!

Så, äntligen var det skolavslutning och ett helt långt 6-veckors sommarlov! Galle International college hade avslutningen i en stor hall med en mängd föräldrar och elever. Här firar man med en uppsjö av priser. Som elev kam man få pris för bästa elev i historia, årets student, årets mest toleranta och vänligaste kompis, årets bästa student i sportsmannaanda m.m. Här älskar man priser av alla slag, helt tvärtemot hur vi jobbar i de svenska skolorna. Stina fick i och för sig pris för årets bästa mattestudent, vilket var väldigt roligt och fullständigt otippat. Grattis Stina! Tjejerna var sååå fina denna dag i sina saris och många lankeser visade sin uppskattning för detta. Kan tänka att man blir glad när någon västerlänning klär sig enligt deras traditioner.

Efter avslutningen blev det en avslutningslunch med våra norska och italienska vänner. Väldigt trevligt och en bra avslutning på ett intensivt engelska/lankesist skolår. Nu inväntar vi nästa termin som börjar i september.

Vi har under veckan kommit på några nya idéer för hotellet. Funderar efter några tips från läsare(TACK), på att använda små Tuk-tuk-däck för att göra pallar. Tror kanske att det kan bli coolt och några vänner, av olika kroppsvikt, har också testat och gett sitt godkännande;) Så nu behöver vi leta upp ett gäng gamla däck runtomkring i bygden! Rymliga Babelena house börjar mer och mer likna någon form av skrotupplag/förråd numera...

Söta svensk/lankesiska studenter i väntan på föräldrar som kollar in handfat och toaletter!!
Söta svensk/lankesiska studenter i väntan på föräldrar som kollar in handfat och toaletter!!
Gamla däck som kanske kan återanvändas till en pall på hotellet;)
Gamla däck som kanske kan återanvändas till en pall på hotellet;)

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln