Poya och Pokemon är här!

Lite mindre glad i verkligheten över att få diska... Lite mindre glad i verkligheten över att få diska...

Den fulla månen har slagit till igen här i Hikkaduwa vilket innebär en helgdag, Poya, och att mycket är stängt och att de flesta är lediga! En lugn tisdag blev det i Babelena house med tvätt, disk och lite allmänt plock. Maja har som lovsyssla "glatt" anmält sig till att ta hand om tvätten under de 6 veckorna sommarlov som ligger framöver och Stina ville "gärna" ta hand om disken en gång per dag,

En "glad" Maja hängandes tvätt! En "glad" Maja hängandes tvätt!

Det är en fröjd med dessa barn som så hjärtligt ställer upp och gör saker för familjen(kanske inte så hjärtligt ändå)!!!Ni kanske känner igen fenomenet!

På eftermiddagen fick tjejerna bra fart både på cykeln och mobilerna när de konstaterade, att jaga Pokemons via mobilen, också kommit till Sri Lanka. Så hela 8 Pokemons fick de tag på i området innan de gav sig för dagen med svettblanka ansikten! Kul att Sri Lanka för en gångs skull är med när något händer...annars känner vi oss ohjälpligt omoderna och isolerade här nere! Hmmm, egentligen kanske lite det som är meningen med att vara här ett år för att bara stressa ner...

Stina i full färd med att leta Pokemon!
Stina i full färd med att leta Pokemon!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln