Slapp onsdag med hundbesök och massage

Vilken lyx! Precis bakom ser man Jippie - the villa! Vilken lyx! Precis bakom ser man Jippie - the villa!

Ännu en lugn dag i Babelena house och i Hikkaduwa. Storstädning, bocktillverkning(för Ubbes framtida snickeri) och lite allmän slöhet bjöd onsdagen på. Vi simmade runt i Janakas pool för nerkylning. Vilken tur att vi har tillgång till den. Havet är helt ok men en egen pool är verkligen skönt och riktigt lyxigt magiskt!

Vi har LITE "blivit med hund". Enöra(namnet har hon fått förstås för att hon saknar ett öra, den stackaren) som vi spanat in och som spanat in oss sedan augusti förra året har nu plötsligt vågat sig innanför våra grindar(med öppen grind såklart) och äter och dricker nu i skålar som vi räcker fram. En fantastisk känsla när hon hukande och strykrädd faktiskt närmar sig för att äta. När vi kommer hem med motorcykeln eller Grodan så kommer hon försiktigt efter oss för att spana in om det är läge att följa med in en sväng! Här finns många hemlösa hundar, mer eller mindre tilltygade. Väldigt beklämmande och sorgligt! Dessutom hörde vi att den nya presidenten bestämt att de inte ska avlivas längre! Märkligt beslut med tanke på att många lider av svår skabb!

Stina bjöd på massage under kvällen. Hon behöver pengar till nya armband, så för 100 rupees(6 kronor) bjöd hon på 10 minuters knådning. Inte alls fel och en perfekt avslappningsstund efter ett glas vin och innan sängdags. Kvalitetstid, mitt i veckan kan väl det kallas;)

En strykrädd hund som äntligen vågar äta ur handen!
En strykrädd hund som äntligen vågar äta ur handen!
Entreprenören Stina är på gång med sin affärsverksamhet:)
Entreprenören Stina är på gång med sin affärsverksamhet:)

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln