Snippälskande myror och toaletter

Nu får smutstvätt samsa i kylen med blomkål och öl! Jaaa, så är det bara... Nu får smutstvätt samsa i kylen med blomkål och öl! Jaaa, så är det bara...

Vi har ett problem, ett litet gnagande problem i Babelena house. Endast 3/4 delar av familjen är drabbade men det är illa nog! NU har de bruna myrorna hittat vår tvättkorg och våra trosor!! De små snippälskande myrorna gnager på våra trosor vilket resulterar i små hål runtomkring i grenen! Snuskfisar! Det är ju så klart inte så bra att de käkar upp våra underkläder, speciellt inte då det är ett strort projekt att få tag på nya underkläder härnere! Så äckliga och förargliga rackare, det hela har resulterat i att vi numera har en del av vår smutstvätt i grönsakslådan i kylen! Jag vet, det låter helt dödsäckligt, men nöden har ingen lag och givetvis har vi smutstvätten i en platspåse! Har ni något tips om hur vi kan göra, så hör GÄRNA av er!

Under förmiddagen fick vi ytterligare en leverans till vårt överfyllda hus, denna gång av badrumsartiklar till hotellet, alltså ett gäng toaletter, handfat och duschmunstycken. Nu har vi faktiskt börjat att stapla sakerna ute i trädgården. Så behöver man ett utedass så har vi sju olika att välja mellan! En väldigt lustig situation och resultatet är att huset ser ut som ett fullständigt bombnedslag! Trädgårdstomten Jajanthi som sköter vår trädgårs, ser mer och mer bekymrad ut för varje gång hon är här! Och nu dessutom en vildhund som häckar här, en del tid!

Strålande sol och klarblå himmel i Hikkaduwa denna dag så vi avslutade den med ett härligt dopp i havet och lite fika nere vid strandkanten. När man ligger nere vi havet, tittar upp på himlen och palmerna, med en bok i handen då känns det bara helt rätt att bara få vara, här nere! Så gött man kan ha det!
 

Här bärs det toaletter, handfat och duschar!
Här bärs det toaletter, handfat och duschar!
Dags för ett dopp!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln