Reg. plåtar och kortklippt!

Många reg.plåtar är det... Många reg.plåtar är det...

Idag var vi tvungna att ställa klockan! Vi hade denna dag en tur med våra nya vänner från Sverige/Holland och några av deras vänner. Väldigt kul och överraskande! Sju stycken turister ville åka på tur till lagunen, moonstonegruvan, sköldpaddsfarmen och tsunamimuseet, och det är ju vi väldigt glada för! Så 8.30 vinkade jag hej då till dem och till Sarath, den charmiga chauffören som körde sällskapet! Imorgon ska jag tillsammans med ett annat holländskt gäng laga lankesisk mat...det blir spännande!

Hela familjen begav sig till Galle vid lunch, nu skulle vi hitta en registreringsplåt för lilla Grodan, och det visade sig vara lite svårare än beräknat! Tuk-tuk- försäljaren sa till oss att åka till "Kommunhuset" för att hämta ut plåtarna, men där hittade de inte några plåtar. 3-4 personer letade, vi satt och väntade och vi blev inte sådär jätteförvånade när de berättade att vår registreringsplåt nog var feltryckt och den 2-3 augusti kunde vi komma och hämta upp den rätta! Ju mer vi tittade runt desto mer förstod vi att...ja, det var kanske inte var det lättaste att hitta rätt i alla dessa högar!

Sötaste lilla Stina, nyklippt och såå glad! Sötaste lilla Stina, nyklippt och såå glad!

Stina, den lilla modiga jäntan, bestämde sig för att klippa till ordentligt och raka sidorna på huvudet denna dag. Hon är riktigt kaxig och djärv och så blev det! När jag såg henne efter klippningen hade de tagit en rejäl bit av hennes kalufs både här och där. Vår lilla söta pojkflicka!Kvällen avslutade vi med ost, kex och vin. Inte riktigt då som hemma med en massa goda ostar med konstiga namn utan här kör vi "Happy cow" paprika och "Happy cow" peppar och lite crackers(kex). Det går faktiskt riktigt bra också. Tror nästan att vi njuter mera härnere av osten eftersom att det är så svårt att få tag på den och den är sååå dyr! En alldeles förträfflig början på en ny vecka!

Ost, kex och vin a´ la Sri Lanka.
Ost, kex och vin a´ la Sri Lanka.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln