Familjeutflykt och blivande tonåring

Gofika på väg till...Tangalle Gofika på väg till...Tangalle

Efter att ha vinkat av tolv trevliga holländare som skulle på tur, var det dags för familjen Ternön att ge sig av på en egen tur. Imorgon är det Stinas födelsedag och givetvis vill vi överraska henne med något. Utan att veta vart vi skulle fick hon ta plats i Grodan med lite packning och vi drog söderut från Hikkaduwa. På vägen stannade vi i Unawatuna och köpte godaste kaffet och några muffins för en härlig fika vid vägen utmed havet. En underbart fin dag med strålande sol och blå himmel.

Havet vid Weligama bjöd på en otroligt vacker utsikt så idag kan jag inte motså att visa en härlig naturbild. Har skrivit det tidigare och det tåls att upprepas, Sri Lanka är så vackert!
Efter nästan tre timmars rumpsvettande i vår fina Tuk-tuk var vi framme vi hotellet och det visade sig vara en stor besvikelse!! Så det var bara att ladda batterierna igen...googla, ringa och ragga för att hitta ett trevligare hotell där vi ville fira Stinsa födelsedag och för en rimlig peng! Till slut hamnade vi på ett Sole Luna resort och spa, utanför Tangalle. Det kanske inte riktigt höll vad titeln lovade men helt ok! Har just kommit på att det är nog inte är någon riktigt bra idé att åka söderöver när det är lågsäsong, vilket då innebär färre turister och sämre service! Men vi håller fanan högt och försöker roa oss så gott det går! Vi har en fantastisk utsikt från rummet och vi har AC! Så nu inväntar vi torsdagen då Stina blir en tonåring med bubblande hormoner och trotsigt humör. Får hoppas att det dröjer lite innan tonårsstiden startar på allvar...det kan vänta...

Stranden innan Weligama.
Stranden innan Weligama.
En glad Stina när vi väl kunde kasta oss i poolen!
Etiketter: unawatuna tangalle

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln