Borta bra men hemma bäst...

Äntligen så är matbespisningen hemma;) Äntligen så är matbespisningen hemma;)

Lagom efter morgonens poolbad började det regna. Precis perfekt timing för vår avresa mot Hikka så att vi kunde krypa ihop tillsammans i Grodan, rulla ner "galonsidorna" och mysa ordentligt i kylan och regnet! Inte mycket som slår det!

Väl hemma i sköna Hikka och i Babelena house väntade en styck Enöra enträget på oss. Givetvis var hon hungrig, den lilla tösen!

Uppackning, tvätt och lite lunch handlade det förstås om vid hemkomsten. Kändes oss väldigt nöjda med utflykten och firandet av vår sköna nya tonåring i familjen!! Extra glad för lite fynd till hotellet. På ett ställe på vägen ner till Tangalle hittade vi ett helt gäng enorma snäckor. Alldeles perfekta att pynta hotellrummen med och några i de allmänna utrymmena! Under hemresa var det ett gäng säljare som sålde mobiler av små lerkrukor/blommor, som är ganska speciella för Sri Lanka. Köpte med oss två stycken, kanske inte så snygga, men tror att det kan bli fina på rätt ställe. Kanske att de behöver målas också...ska klura vidare på det:)

Det bästa med att ha en lyckad tripp/semester är att det är såå skönt att komma hem igen och sova i sin egna säng...faktiskt till och med utan AC, god natt!

Etiketter: enöra

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • C » På rätt väg...:  ”Fint att höra, grattis till det :)”

  • Monica » På rätt väg...:  ”Va gött detta låter. Känner ett sting av avundsjuka❤️. Skulle det vara möjligt a..”

  • Anna Ekman » På rätt väg...:  ”Vad härligt der låter. Jag har följt dig på håll, vi träffades på moo:t, flera å..”

  • Mona Burén » På rätt väg...:  ”Wow så underbart. Lycka till ❤️”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln