Välkommen Pippi Kenneth Ternön

Ja, det är verkligen skillnad på förnuft och hjärta! Vårt förnuft säger: nej, detta är inte bra, låt det vara och ta ett steg tillbaka. Vårta hjärtan säger: titta på dessa bedjande ögon, hon vill ju bara ha mat och en trygg plats. Kontentan av denna ojämna diskussion för familjen Ternön blev att vi nu välkomnar en "riktig" familjemedlem till familjen. En livs levande enörad hemlös hund som vi i denna kväll har döpt till det storslagna namnet Pippi(starka flickan Långstrump, dessutom likt Jippie vår favotrithund hemma) och Kenneth, efter den stora glada fågeln i Upp som efter ett tag visade sig vara en hona. Alldeles lysande namn om vi får säga det själva, så nu är vi inte bara hotelldirektörer utan också husse och mattar. Ett ansvar och utmaning som heter duga.

Woodapplejuice. Woodapplejuice.

Men kärleken till denna lilla sargade hund är redan så stor så det kommer att gå alldeles lysande!

Fick idag för första gången i våra liv smaka på woodapplejuice, som ska vara extremt nyttig och bra för allt. Hmmm, konsistensen var aningen skum och vad ska man säga om smaken...ingen favorit, men säkert väldigt nyttig. Gissar att någon i familjen får dricka upp den där sörjan som den snälla fruktfamiljen gjort till oss och jag gissar att det blir jag Får intala mig att den tar bort massor av rynkor, jag går säkert ner ett par kilo och lever tio år extra...så då får det väl vara värt det;) Skål!

Såhär ser woodapple ut!
Såhär ser woodapple ut!
Etiketter: pippi woodapplejuice

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln