Välkommen till Yogavecka, v.4 och v.6

Yoga hos oss! Yoga hos oss!

Blomstra hos oss med yoga, massage, barfotapromenader och salta havsbad

Vi har snickrat ihop ett paket för dig som behöver ladda dina batterier och unna dig lite egentid. I samarbete med Korulife och energiska Karin Björnsdotter genomför vi 2 yogaveckor. Under sön-lör vecka 4, 22 jan-28 eller vecka 6, 5 feb-11 feb, är du välkommen hit för att blomstra, fylla på energi och veckla ut dig!

• I paketet ingår 6 nätters boende på Jippie- the villa, i delat dubbelrum med frukost, AC, wi-fi och kostnadsfritt vatten.
• Auyrvedisk konsultation av Dr Prasanga, 45 min
• Yoga/meditation, 6 morgonpass och 4 eftermiddagspass
• Svensk yogalärare
• Energigivande smoothies inför varje eftermiddagspass
• En eftermiddagsutflykt till Galle fort
• Massage, 60 min
• Föreläsning om att hitta mod och styrka
• 2 gemensamma middagar, välkomstmiddag på söndag kväll och avslutningsmiddag på fredag kväll

Priset för paketet exklusive flygresan är 10 800 kronor om du bokar innan sista september. Efter sista september kostar det 12 300 kronor. Vi kan maximalt ta emot 12 personer. För bokning maila carin@jippiebyus.se Varmt välkommen!

Under den ayurvediska konsultation kartläggs bland annat livsbeteende, medicinsk historia, behov och vilken energi du tillhör (Vata, Pitta eller Kapha) m.m. Önskas någon form av ayurvedisk behandling av doktor Prasanga som gör kartläggningen, betalas detta separat.
Morgonens yoga/meditationspass består av kraft och energi och under eftermiddagen ligger fokus på kreativitet, inre styrka och flow. Yogan vi tränar under veckan utgår från individen och varje övning anpassas efter personens egna förutsättningar. Alla passen ger möjlighet för var och en att hitta sin nivå.

Om yogan
Karins klasser ger energi, uthållighet och skapar förändring. Hon har utbildning i Kundalini (också kallad yogans urmoder) och i Yin. Karin har en lång egen erfarenhet av att nyttja en mängd olika yogaformer.
Förutom de fysiska övningarna, innehåller alla klasser andning, koncentration och avslappning. Meditationen är också en del av undervisningen. Under hennes ledning får du kraft genom yogan till att bearbeta blockeringar, upptäcka glädjen och kraften i att försätta dig i ett flowtillstånd genom enkla kreativa övningar.
 

Om Karin Björnsdotter
Karin är utbildad illustratör och efter att ha yogat sedan 80-talet blev det ett naturligt steg att också utbilda sig till yogalärare. Karin jobbar med yogan och kreativiteten som medium för att hitta din inre kraft, hon är en närvarande lärare/instruktör som inspirerar dig till att utmana dig själv och till att våga.
Att yoga och måla har hjälpt Karin genom livets djupare kriser. Hon är till stor del uppvuxen i olika delar av världen och det har fostrat henne till att vara en empatisk person med stort intresse för människor av olika ursprung och historia. Att kunna hjälpa andra att nå sin fulla potential har genom åren blivit hennes ledstjärna. Karin Björnsdotter driver bland annat företaget Korulife http://www.korulife.se/
 

Om Dr Prasanga
Dr Udaya Prasanga har en Bachelorutbildning i ayurvedisk medicin och västerländsk kirurgi från University of Colombo. Dessutom har han stor erfarenhet av akupunktur, yoga, meditation och Pranic healing. Pranic Healing bygger på principen att kroppen kan läka sig själv. Pranic healers använder kroppens energi för att stabilisera och väcka prana (livskraft). I Pranic Healing ingår bland annat allmän självläkning, rytmisk andning och avslappning. Dr Prasanga använder bara örter som plockas på utvalda ställen på Sri Lanka, till sina egengjorda mediciner/oljor  http://www.ayurvedic.lk/

Flygresan till och från Colombo ingår inte i priset. Transfer kan bokas och betalas separat, kostar cirka 650 kronor (tar 2,5 timme från flygplatsen). Möjlighet finns att boka extra nätter före och efter yogaveckan på Jippie – the villa. Dessutom skräddarsyr vi turer om någon är intresserad av det före eller efter yogaveckan. För att yogaveckan ska genomföras krävs minst 6 bokningar.

Etiketter: yogavecka korulife

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln