Hund- och människobad, gissa vilket som fungerade?

Många kycklingbitar bidde det...men inget vatten! Många kycklingbitar bidde det...men inget vatten!

Nu tyckte hela familjen att det var dags att bada Pippi! Hela familjen utom Pippi själv! Hon vill inte alls bli badad, hon ville inte ens komma i närheten av vatten. Efter många "kyckling-bits-mutor" hade hon väl fått tre droppar vatten på huvudet och av det kan man minnsan inte tvätta en hund. Vi VILL verkligen tvätta bort allt kladd, fett och smuts på henne så att man äntligen kan gosa...men tålamod och åter tålamod, det får helt enkelt vänta!
 

Under tiden Ubbe var på bygget och röjde så drog jag och tjejerna ner till Chaya tranz strand för att njuta av solen, vågorna och de ljumma vindarna. Det är verkligen en fröjd att få sitta på stranden och bara lyssna, titta och vara. Havet är något lite svalare nu, en sisådär 26-27 grader. Underbart att svalka sig och plaska runt lite i vågorna, en vardagslyx som är få förunnat!

Idag hade vi också finfint besök i området. En påfågel hade förvirrat sig in bland husen och verkade inte alls veta vart den var på väg. En riktigt rejäl bit även utan de största fjädrarna. Imponerande ståtlig och ingen man vill mucka med. Fin på håll men lite läskig öga mot öga. Höll mig på lagom avstånd och knäppte en bild som den goda turisten jag är;) Så då har man den på foto också!

Njutbart väder, melon och sällskap!
Finbesök hos grannen
Finbesök hos grannen

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln