Surf och borstinköp

Maja i surfartagen! Maja i surfartagen!

Idag hade Maja och jag bestämt träff med en surfkille för att Maja skulle få en lektion under förmiddagen. Kom ner till stranden med en pirrig Maja och precis lagom stora vågor. Efter en timmes lektion och flera havssköldpaddor simmandes runt omkring kom hon mörbultad upp på stranden. Det är sååå jobbigt att surfa, det känns som att varenda muskel i kroppen får bekänna färg!


Idag körde jag Tuk-tuken tillsammans med Maja hela vägen till Unawatuna, för första gången! Gick som smort, men det är många som höjer ögonbrynen när jag kommer körandes. Inte bara för att jag är västerlänning, jag är ju dessutom tjej! Så många ögon är det som synar min körning!!!

I Unawatuna hos kompisen Isak, hade nämligen Stina sovit över så det var henne vi skulle hämta. Vi passade också på att besöka en djuraffär på vägen för att leta upp en borste för att borsta Pippi. Även om vi ännu inte kan tvätta henne så kan vi åtminstone borsta hennes tjocka smutsiga päls. När vi väl kom hem var det inte helt uppenbart om hon gillade det eller inte. Antagligen gillade hon det, men allt är nya upplevelser för henne, så sakta med små, små steg är det som gäller. Vi försöker varje dag ge henne lite mat genom kontaktövningar och ropa på henne så att hon kommer och sedan får hon en munsbit. Det är tålamodskrävande med djur, men just nu känns det som att det är värt varenda minut i samtliga familjen Ternöns hjärtan...Alla i familjen ömmar verkligen för det lilla djuret!

Jajamen...här kör Carin!
Ubbe testar den nya borsten på en lydig men tveksam hund...
Ubbe testar den nya borsten på en lydig men tveksam hund...

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln