Hotellmöbler och en glad byracka

Vilket hantverk och herregud så tunga...nu skanas bara dörrarna, som ser ut som ladugårdsdörrar:) Vilket hantverk och herregud så tunga...nu skanas bara dörrarna, som ser ut som ladugårdsdörrar:)

Oj, idag har det varit effektiva klubben, som tur är stannade tjejerna hemma. Besök hos snickaren som gör garderober, letande efter pallar, inköp av 8 stycken gamla Tuk-tuk-hjul, besök hos snickaren som gör sängarna, inköp av en styck kudde för "provsovning" och sedan det vanliga besöket till livsmedelsaffären. Garderoberna och sängarna blir jättefina...nu ska de bara målas. Det kommer att bli alldeles strålande!
 

Händiga Ubbe har nu färdigställt 4 stycken coola pallar till hotellrummen, nu återstår bara! 8 stycken! Bara att jobba på! Det är Tuk-tuk-däck, chillisäckar, plywood, kokosrep och så tänker vi en färgglad dyna på toppen. Snacka om återvinning...känns riktigt, riktigt bra! Väldigt nöjda med både design och kostnad!

Dagens belöning blev när vårt nybakade husdjur gjorde en riktig saltomortal i trädgården, slängde iväg en liten trasa och rullade sig på gräsmattan. Med andra ord såg den lilla byrackan riktigt glad och nöjd ut. Vad mer kan smälta ett hjärta? Inte mycket...hela familjen går nu runt med fåniga små leenden på läpparna...livet är bra härligt!

En förmodad glad hund!!
En förmodad glad hund!!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln