Ett år och så härligt!

Adjö kära Svedala! Adjö kära Svedala!

Idag är det precis ett år sedan vi sa hej då till Sverige för ett års vistelse på Sri Lanka. Herregud vad mycket som hänt under denna tid! Helt overkligt! Tv-inspelning, skolstart, otaliga besök av härliga vänner, inköp av motorcykel, stöttning av två husbygge, nya bekantskaper, inköp av hotellmark, byggstart av hotell, inköp av Tuk-tuk, "blivit med" hund, födelsedagar, jul, midsommar, utflykter och skrivit mer än 365 blogginlägg m.m. Otroligt vilket år och vilka erfarenheter! Såå mycket vi har lärt oss och varit med om! Vilken rikedom och ynnest att får vara här under denna tiden. Samtidigt som vi emellanåt längtar hem till ljuvlig mat och en mindre varm vardag! Tack till alla sköna människor som peppat oss under tiden!<3 Vi är så otroligt tacksamma!

Isak rejält begravd i sanden... Isak rejält begravd i sanden...


En härlig stranddag blev det denna tisdag tillsammans med Stinas sköna vän Isak, från Norge. Jag, Maja, Stina och Isak var på stranden ett bra tag och badade och njöt av de ljumma vindarna. Ubbe kom ner med kaffe för lite fika! Underbart!

Kvällen avslutades med en pastamiddag tillsammans med våra sköna norska vänner från Unawatuna. Bjuder man in någon till middag samma dag...så kan de! Såå upplyftande och skönt att inte behöva boka upp en middag en månad innan! Det är verkligen något vi kan bli bättre på i Sverige, att vara lite spontana! Så njutbart att ta till vara på en helt vanlig vardag! Otroligt lyxigt !
 

Härliga diskussioner i goda norska vänner lag.. fantastiska Jörn och Charlotte!
Härliga diskussioner i goda norska vänner lag.. fantastiska Jörn och Charlotte!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln