Frukostbesök och tjejkväll!

Frukostbesök denna morgon av Sumit. Vår härliga glada chaufför som vi använt oss av ett par gånger! Sumit har många gånger kört oss på vindlande vägar och i värsta trafikkaoset på ett tryggt sätt, han är en riktigt bra chaufför i den vilda lankesiska trafiken! Dessutom stöttade han oss när vi klättrade uppför Adams peak, denna väldigt krävande klättring, tyckte vi när vi gick uppför första och enda gången förra året(pust efter 6 timmars klättring). Själv har han gått upp dit en sisådär tjugo gånger med sina lätta små steg. Imponerande!
 

En vacker soluppgång på Adams peak som belöning efter en tuff klättring. En vacker soluppgång på Adams peak som belöning efter en tuff klättring.

Adams peak, eller Sri Pada(betyder heliga fotsteg på lankes) är högsta bergstoppen på Sri Lanka med 2243m. Om man startar klättringen, som är drygt 7 kilometer lång och 5200 steg hög, strax efter 02.00 på natten så hinner man i tid se solen gå upp över bergen. Där sägs det att Adam satte ner sin fot när han kom till jorden och Buddha kom också dit på sin väg till paradiset.

Vilken söndagskväll det blev, av en slump så blev det en TJEJKVÄLL med Charlotte...första på Sri Lanka!! Wow, lite gott i Galle och ett glas vin och lite härligt tjejsnack...herregud vad längesedan och vad mysigt! Har nästan glömt hur det kändes sist! Tack bästa Charlotte för att vi fick snacka av oss tillsammans, det gör vi om!

Såå glad för "min" Charlotte!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Farmor o Farfar » Pusselbitar från Facebook:  ”Tänk så glad Pippi blir när ni kommer ner. Hoppas hon känner igen er. Lycka till..”

  • Eva Marie Dahlstedt » Pusselbitar från Facebook:  ”Jag blev så glad då jag läste att ni tog hand om en gatuhund i Sri Lanka. Där fi..”

  • Susanne » Pusselbitar från Facebook:  ”Så bra för er att få den charmiga Pippis historia. Klappade henne i febr. när vi..”

  • Mia » Pusselbitar från Facebook:  ”Så fin hon är lilla Pippi. Vi hade äran att träffa henne i februari när vi bodde..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln