Lite svenskt här och lite svenskt där...

Lite oväntat klistermärke på en lankesisk motorcykel...Fjällbrynt! Lite oväntat klistermärke på en lankesisk motorcykel...Fjällbrynt!

Ibland när man minst anar det så dyker det upp något oväntat eller något plötsligt som har svensk anknytning. Idag hände detta två gånger!

Första gången var när vi var nere på hotellet och spanade in det fina arbetet de gör med Titaniumbetongen. Otroligt fint, blankt och med härlig lyster! De som jobbar har som vana att parkera sina dyrbara motorcyklar i något av sovrummen, i restaurangen eller i den tilltänkta receptionen. Idag när vi lite snabbt kastade ett öga på en motorcykel, så tyckte vi att vi kände igen loggan och att det stod ett svenskt ä på klistermärket. Jojo, helt otippat var motorcykelns båda framgafflar pimpade med klistermärken från...Fjällbrynt...den såg man ju inte riktigt komma! Aningen överraskande och väldigt komiskt!

Den andra svenska anknytningen kom under eftermiddagen då ett par anmält intresse för att titta på Babelena house(som för övrigt fortfarande är till salu). Det visade sig att killen hette Bharatha och tjejen Catrin. När vi talades vid visade det sig att Catrin var från Sverige och lilla Borås! Världen är bra liten och det är detta som är en av de häftiga delarna med att vara hemifrån. Så många intressanta och spännande människor som man stöter på, som man aldrig träffat om man varit hemma. Personliga kontakter som kan leda till spännande saker i framtiden...kanske:) Catrin och Bharatha bor en timme härifrån och har ganska nyligen gift sig och landat här på  Sri Lanka. Vi pratade om våra olika bakgrunder och vi visade förstås vårt hotell! Ett riktigt härligt möte och vi önskar de nygifta ett stort lycka till! På återseende skulle jag tro;)

Selfies på hotellet!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Pepita Eskelin » Jippie...eller inte?:  ”Hej! Så glad och förvånad jag blev när jag läste din blogg och förstod att ni är..”

  • Elisabeth Lund » Jippie...eller inte?:  ”Du kommer aldrig att ångra dig. Lycka till!”

  • Loulou A » Jippie...eller inte?:  ”Lycka till Carin. Förstår att detta beslut måste komma, efter arr vi bott hos Er..”

  • Helena Blomljus » Jippie...eller inte?:  ”Underbart! Grattis! Vilken härlig förebild som du är! Lycka till! Stor Kram”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln