Barhäng, säng, ICA:s chokladpudding och grym film

Inte färdigt ännu, men det kommer att bli hur snyggt som helst! Inte färdigt ännu, men det kommer att bli hur snyggt som helst!

Måste bara visa, hotellköket. Är hur fint som helst, öppet och luftigt och i hjärtat av byggnaden! Känner oss väldigt nöjda med det och supersnygg bardisk där det förstås ska bli en del barhäng;) Nu har hantverkarna gjort Titanium-betong över diskbänken och runt bardisken och det är riktigt, riktigt tjusigt! Där kommer jag(och förstås även Ubbe!) att trivas!
 

Provmålning på sängens baksida. Väl godkänt! Provmålning på sängens baksida. Väl godkänt!

Fick idag ett prov på hur en av våra sängar är målade. Whitewash, kallar de det här. Betyder att man målar vitt och väldigt ojämnt! Lite gammaldags och slitet. Precis som vi vill ha det! Sängarna är av mahogny och väger väl drygt ett ton(inte riktigt)  gissar jag! De kommer definitivt att stå stabilt trots diverse kuddkrig eller annat...;)

 

Underbar svensk dessert! Underbar svensk dessert!

Kvällen avslutades med att tjejerna kom med en försenad överraskning till oss efter bröllopsdagen, de bjöd på svensk chokladpudding och grädde samt lite flingor av svensk Noblessechoklad! Herregud så smarrigt! Plötsligt under 5 minuter var det helt tyst runt det "Ternönska" bordet i Babelena house och man kunde höra en knappnål falla! Tack familjen Elmén och farmor för att ni bidrog till detta. Mums! Samtliga i familjen kommer med all säkerhet att sova gott denna natt. God natt!

Denna fredag bjuder vi på en rejäl bonus...Maja har sammanfattat detta fantastiska äventyr och år på Sri Lanka i 6,35 minuters film. Herregud vilket äventyr och såå mycket som hänt! Stort tack till alla som besökt oss, följt oss på bloggen och peppat oss med otroligt många fina mail och meddelande, under detta år! Mycket kärlek i våra hjärtan<3

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln