Vilodag för vissa, pyssel för andra...

Vissa tar detta väldigt allvarligt, det här med att söndagar är vilodagar. Skulle nästan vilja påstå att för vissa är alla dagar vilodagar. Den lilla Pippi som varit vår adoptivhund  i lite mer än 3 veckor, har under tiden hon varit hos oss blivit alltmer avslappnad och nu sover hon som om hon vore död emellanåt...vilket säkert är ett väldigt gott tecken. Dessutom ser det hur skönt ut som helst:) Vi har börjat öva med henne att gå upp i Tuk-tuken för att att vänja henne inför flytten i slutet av september, och det går jättebra! Hon måste kunna åka med Tuk-tuken härifrån till hotellet. Men något bad  vill hon fortfarande inte veta av! Nåväl en smutsig hund är ju fortfarande ganska charmigt;)
 

Dagen idag blev en så´n dag när vi försökte få gjort lite av det som inte blir gjort under veckorna. Tvätt av gamla Tuk-tuk-däck, inför montering till pallar. Något som jag fick på min lott. Skönt med en ansvarsfull uppgift;) Nåväl, det ska bara göras!
Stina hjälpte Ubbe att fixa fler lampor till hotellet. Lampor som vi gör av gamla yoghurtburkar, målar och klär i kokosrep. Blir riktigt fina och dessutom gjorda av återvunna och naturliga delar. Känns bra att använda så  mycket som möjligt av återvunna saker. Alla lankeser som sett de saker som vi gör blir helt chockade och kan inte förstå hur vi kommer på det! Tänket finns inte här ännu, att liksom återanvända gamla burkar, påsar eller däck...men vi hoppas verkligen att det kommer! Kanske att vi kan bidra lite, litegrann med det vi gör!

Måttning pågår...

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln