Blommor, putsning och sängläge

Nu har jag lite "hotellträdgård" på hjärnan  och kollar runt hela tiden i området efter växter att stjäla/låna. Här växer det mesta vilt och det är bara att plocka på sig om man kan med;) Har hittat en jättefin låg blomma som ser ut att växa i gräset. Vill ha!!!Tydligen heter den lilla sötingen Dubai rose. Det häftiga förutom att den är ilsket cerise, är att den också så fint bugar och stänger sig när natten kommer! Den kommer att göra sig så fint på vår gräsmatta runt poolen! Spanar febrilt...

Idag har vi varit och gjort lite kompletteringar på det stora varuhuset i Galle. 45 meter gardintyg räckte visst inte(vi mätte våra fönster till drygt 30 meter, oops) så idag fick det bli ytterligare 20 meter tyg och nu får det räcka, skräddaren får gör det han kan, men mer än 65 meter tyg blir det inte! Låter helt galet mycket!!!
 

Stina bättrar på frissan för 500 rupees(30 kr)! Stina bättrar på frissan för 500 rupees(30 kr)!

Stina putsade sig extra fin idag för en 30 kronor, såhär innan skolstarten på måndag. Tjusigt värre även om det är en lankesisk putsning, så får man vara nöjd med det priset...Söt blev hon i alla fall, den lilla tösen.

"Pippan" (mest jag som slänger mig med det), vårt lilla djur som vi blivit "välsignade" med har helt plötsligt tagit sig oväntade friheter. Den lilla byrackan la sig i vår utomhussäng denna morgon, inte en gång, inte två gånger utan hela tre gånger och lika många gånger schasade vi ner henne. Och konsekventa som vi är(inte!) så har hon nu en handduk som hon får ligga på i sängen... Dessutom gjorde hon några riktiga glädjevarv runt huset idag när vi försökte lära henne att leka. Underbart! Det finns hopp...men det går sakta. Vi har bara dryga månaden på oss att få henne att vilja flytta med oss ner till hotellet. Vi gör vad vi kan, heja oss och håll tummarna!

Vår senaste familjeprinsessa som breder ut sig. Underbart att se!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln