Poolstädning, mer palmstubbar och grön solsäng

Ubbe övar poolstädning hos Janaka Ubbe övar poolstädning hos Janaka

Idag var det dags för poollektion nummer 1 med Janaka. Han lärde Ubbe hur man rengör poolen, visade hur maskineriet fungerade, hur man mäter ph, med mera! För det måsta man ju förstås kunna om man snart är poolägare...som vi faktiskt snart är;)
 

Smakfullt förslag till ett av våra hotellrum av Feem interiör. Smakfullt förslag till ett av våra hotellrum av Feem interiör.

Ett litet glädjeskutt blev det allt idag när vår granne tvärs över kanalen från hotellet ringde, och erbjöd ett par palmer, nedhuggna och klara och gratis! Då bli man ju bara överlycklig! Ubbe är inte lika lycklig över att högen med palmstubbar växer nere vid hotellet.

Ser framför mig ett gäng målade palmstubbar som bord, pallar eller bara med en växt på. Kommer att bli coolt, precis som Emelie från Feem interiör rekommenderade, god smak har den tjejen och är duktig på att inreda! Tack återigen för dina tips!

Motorsågande direkt på marken och i flip-flop. Aj! Motorsågande direkt på marken och i flip-flop. Aj!

Underbart när man ser någon ta fram en motorsåg, ställer sig bredbent och sågar palmen mitt på marken i...flip-flop. Usch känns lite olustigt! Men de kan sina saker och är inte vana vid något annat, inga krusiduller eller skyddskläder här inte!

Ubbe och jag busade till det idag och handlade på den fina supermarketen i Galle och gick runt och njöt en lång stund i AC och se vad vi hittade då, helt otippat! Solsängar, hur fina som helst och till ett bra pris. De skulle funnits i många olika färger, det hade varit fint runt poolen, men de fanns bara i den Jippie-gröna färgen. Det får nog ändå duga...tycker liksom att det var lite roliga och annorlunda mot vad hotell har här i närheten. Vad tycker ni? Kan det funka att sola i en grön solsäng under palmerna vid poolen och dricka en kyld Lion-öl på Jippie - the villa i vinter?

Ubbe ser ändå ganska glad ut i en grön solsäng!
Ubbe ser ändå ganska glad ut i en grön solsäng!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln