Långväga besök, lampförhandling och kompishäng

Finbesök på blivande hotell Jippie- the vill. Finbesök på blivande hotell Jippie- the vill.

Håll i hatten för idag fick vi LÅNGVÄGA besök, på riktigt! Johan kom hit från Indien bara för att hälsa på oss, oss som han inte ens känner...hmmm vad sägs om den? Skulle säga att vi blev både smickrade och lite nervösa över detta. Men herregud, verkligen ingenting att vara nervös över. Denna härliga människa, flög verkligen hit ända från Indien bara för att träffa oss! Dessutom hade han med sig lakrits...och svenskt kaffe!!!!!!!!!!Och hur skön var inte han? Han var imponerad över vårt äventyr och vi blev grymt imponerade över hans livsberättelse/äventyr. Till och med tjejerna var duktigt irriterade på oss efter restaurangbesöket med honom, -Det hade ju varit roligt om vi också kunde få prata med Johan! En riktigt fin komplimang från tonåringar, kan man lugnt säga! Vilken ynnest att få träffa så många intressanta människor under tiden här och dit räknas verkligen Johan...Johan från Mölndalsbro;)
 

Lampprisförhandling pågår! Lampprisförhandling pågår!

Idag har vi förhandlat lamppriser för glatta livet. Behöver ett antal spotlights och utelampor med mera. Vill ha vita spotlights till sovrummen. Dessvärre trodde inte ägaren att det fanns tillräckligt många, men han hade en lösning. Han erbjöd sig nämligen att måla om de svarta lamporna till vita. Vips, så var det problemet löst:) Hmm, kanske inte riktigt. Till slut fick vi i alla fall med oss ett gäng lampor hem och resten ska vi hämta på tisdag.

För första gången var båda tjejerna med kompisar denna dag, det har bara hänt någon gång tidigare, så det var verkligen på tiden! Maja var på stranden med sin nya sköna Ölands-kompis Julia och Stina hängde i Galle med Isak och Binu. De tre passade på att göra hennatatueringar i Galle. Stina gjorde en ordinär tatuering på handen medan killarna gjorde coola Geckoödlor på armén. Så snyggt! De tre musketörerna, som de kallar sig:)

Vilken dag, så alldeles skön och trivsam och bra för hela familjen. Känns så härligt att samtliga familjemedlemmar har fått en dos av trevligt umgänge och energi! Vi bugar och bockar till er alla som bjudit på detta, denna  härliga lördag, tack!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln