Många killar blir det...

Nej, familjen Ternön kände sig inte alls färdiga med Johan Källvik efter middagen igår kväll. Vi ville ha mer(hoppas att han tyckte detsamma), så vi bokade en lunch med honom och passade på att visa fina Narigama beach och äta lite "rice and curry" på Top secret. En spännande lunch såklart med ett otroligt givande samtal. Därefter var det "lycka till och trevlig resa hem". Hoppas verkligen att våra vägar korsas framöver för det här var en person som man kände sig inspirerad av, tack för det Johan!

Maja missade tyvärr lunchen,  hon hängde med en annan "herre/kille". Hon och den nyanlände svenska killen Arvid bestämde sig för att göra Galle ihop...och det är en sån lyxig känsla när Maja till och med glömmer sin mobil i Arvids väska. Det måste väl ända vara ett tecken på att hon trivs i sin nya kompis sällskap! Halleluja!

Ett bra avslut på en lyckad dag då resten av den manliga delen av familjen Edén kom förbi på ett glas vin, lite chips och svensk lakrits. Såå väldigt trevligt och enkelt när man bara helt spontant kan bjuda på ett glas vin. Idag känns det som lördag eftersom att måndagen är en....muslimsk helgdag. Det känns ibland som att det kryllar av helgdagar här på Sri Lanka och någon sa att Sri Lanka är det land som har flest helgdagar. Hmmm, kanske ett bra land att bo i...eller inte! Imorgon är det i alla fall "Hajj festival". Det sägs att troende muslimer som fastar denna dag sonar både det gångna årets och det följande årets synder. Kan ju vara praktiskt! Det är alltså en dag då man får syndernas förlåtelse. Oavsett vilket så är tjejerna nöjda med att vara lediga och att få sova länge imorgon...och om sanningen ska fram också deras mamma;)

Lite skratt och ett glas vin funkar även en söndag!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln