Två tumklämmande projekt

Så äter en hund som aldrig tidigare ätit ur en skål, utan tidigare bara ätit direkt platt från gatan. Det gäller liksom att komma ner... Så äter en hund som aldrig tidigare ätit ur en skål, utan tidigare bara ätit direkt platt från gatan. Det gäller liksom att komma ner...

Så var det ju det här med att ha husdjur...en före detta hemlös hund. Inga problem, hunden måste kyssa ens fötter genom alla tider och vara extremt tacksam för jämnan, tänkte vi som är "lite" ovana vid hundar i allmänhet och hemlösa hundar i synnerhet. Nja, så fungerar inte minsann Pippi, just "vår" hund. Hon har definitivt tinat upp, svansen viftar hon på ibland, hon kan springa fort och leka när hon får mat av tjejerna och de ropar på henne, men hon är verkligen en egen liten individ som inte bara tar emot. Ibland går hon ut genom grinden för att hänga med sina gamla kompisar och sina gamla mamma(har grannen berättat att den gamla tiken är) och är iväg i flera timmar och det är nog ganska bra, egentligen gillar vi ju självständighet. Men samtidigt så vill man ju ha en riktigt glad hund som bara älskar en hela tiden och inte alls vill tillbaka till gatan. Hmm, det tar tid verkar det som, nu håller vi alla våra  tummar för att hon är redo att flytta med oss ner till hotellet om två veckor!  Denna lilla varelse har verkligen stulit våra hjärtan, hoppas att vi har stulit hennes:)


 

Janaka är med och tolkar, tack gode värld för honom. Janaka är med och tolkar, tack gode värld för honom.

Ja, att flytta till hotellet innebär ju förutom en mängd andra saker, att vi också måste ha gardiner, när hantverkarna dyker upp på morgonen och vi ligger i sängen! Skräddaren som vi hittat är extremt dålig på engelska, hans fru något bättre, men han är inte bara dålig på engelska, han är också exceptionellt dålig på att mäta och räkna. Vilket kan kännas lite oroande! Tre gånger mätte han våra fönster i rummen på hotellet och två gånger har vi fått kostnadsförslag och samtliga gånger blev det...fel. Dessutom föreslog han att vi skulle ha 12 meter tyg till ett fönster som var lite drygt 3,50 brett. Lät väldigt dyrt och onödigt, tyckte vi.  Så nu efter mycket egna mätningar både på rummen, på tyget och en synnerligen pedagogisk ritning(gjord av mig), hoppas jag att han är redo för att börja sy och att det är hans starkaste sida. Annars har vi verkligen anledning att vara oroliga! Om två veckor ska gardinerna vara färdiga till lägenheten. Måste nog hålla tummarna även för att detta projekt ska lyckas. Det kläms en del tummar på Sri Lanka under tiden man bygger ett hotell, det kan jag lova;)

Enkel, och helt omöjlig att missuppfatta, eller?
Enkel, och helt omöjlig att missuppfatta, eller?

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln