Hallå igen och laddar för flytt

Nöjd med att slippa sjukhusmaten! Nöjd med att slippa sjukhusmaten!

Nu har jag äntligen blivit utsläppt från Hemas hospital efter lunginflammation och en bihåleinflammation och nu äntligen har jag kvicknat till ganska rejält. Så otroligt skönt att vara hemma och äta gott och att få träffa min sköna lilla familj! Alla ni som ska ut på resa, försäkra er innan ni reser! Säger bara en sak, SOS Copenhagen. Efter att ha legat inlagd några dagar i Galle och funderat fram och tillbaka samt rådfrågat syster Bettan, -Ger de mig rätt behandling? Så var det som en stor förlösande propp när jag fick prata med en läkare från SOS Copenhagen(på svenska) som försäkrade mig om att behandlingen var precis så som de skulle gjort i Scandinavien. SOS Copenhagen kontaktade min lankesiska läkare och tog hand om betalningen. Hur skönt är inte det? Jag kan lova att man inte är så kaxig när man är jättedålig och ligger på sjukhus på andra sidan jorden. Så otroligt glad och tacksam för att jag fick rätt behandling och för alla snälla, sköna människor som hejade och tänkte på mig. Stort tack från botten av mitt hjärta!

Vad gäller bloggen, som är en stor källa till glädje och bekräftelse för hela familjen, så tänker jag nu att jag inte vill känna mig tvungen att skriva varje dag. Känns lite som att ha en piska över sig hela tiden, och det var verkligen inte meningen från början. Tycker att det är fantastiskt roligt att skriva och vill fortfarande tycka det. Planen är skriva när jag vill, minst 2 gånger per vecka. Hoppas att det känns ok för er. Hellre kvalité än kvantité. Tror att ni håller med, ni kloka läsare;)

Nu är det några intensiva dagar som väntar framöver...målet är verkligen att flytta in innan september månad tar slut. Har börjat plocka ner lite smågrejer här hemma. Det känns helt overkligt och konstigt. Dels att flytta från underbara Babelena house(är fortfarande till salu) och dels att flytta till ett eget hotel. Vi har ett eget hotell...aningen konstig känsla. Men helt underbart att det är färdigt enligt plan! Nu har vi lite tid för att ladda inför våra första gäster!

Mellan tvätt och packning så hann vi med ett härligt dopp i havet och en rottylunch på ett uppfräschat Dineth(bästa rottystället i Hikka). Söta Julia(Majas finfina nya tjejkompis) var med och det gjorde inte saken sämre! En bra dag då mycket blev gjort och strategin inför flytten börjar ta sin form. Pippi-strategin däremot är ganska skral...Janaka sa att han via sitt apotek kan fixa en "drogande" tablett till Pippi, så att hon faktiskt säkert följer med till hotellet. Kanske är det en bra lösning. Suger på det förslaget en stund...men inte för länge...snart är det dags!

Dineth, bästa rottystället i sta´n!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln