Start på kaosvecka med fågelbur och klockspel

Hundkoja till salu! Hundkoja till salu!

Måndag morgon och vi är inne i fullständiga "kaosveckan", känns det som. På fredag ska vi ha flyttat ut från Babelena house och då måste också ALLA saker med till hotellet. Och de sakerna är ju allt som finns i huset, det mesta till hotellet. Problemet är att alla dessa saker ska förvaras någonstans och det enda som verkar vara färdigt på fredag är vår lägenhet och ev. ett förråd. Så den ekvationen blir spännande!

Förutom operation "flytt" har vi ju också operation "Pippi". Idag har vi inhandlat en ganska ful typisk lankesisk hundkoja(fågelbur tyckte Ubbe skrattande, typiskt göteborgsskämt) för drygt 150 kronor, som vi nu gärna vill att Pippi ska boa in sig i. Vi har lagt in hennes filt och lite godsaker. Där får hon också ha sin plats nere på hotellet. Senare får det bli lite pimpning av själva kojan.
 

Hittade ett nytt stort ställe utanför Galle som sålde väldigt antika, coola saker. Här finns en mängd av antika saker på ön, men priserna är minst sagt horribla. Men det vore förstås kul att ha något lite antikt till hotellet. Hittade en antik häst, som många har här nere, men dess klockspel var inget som jag gick igång på:) Vill dock gärna visa bilden;) Någon sådan häst blir det inte!

Tjejerna slutade tidigare idag då historialäraren var sjuk så vi passade på att äta sen lunch/tidig kvällsmatt i Galle på Minut by Tuk-tuk. Ljuvliga stället som ligger i Galle precis vid havet och med en vidunderlig utsikt. En härlig avslutning på en hektisk måndag...det är så gott att vara hemma igen:)

För övrigt så tror jag att jag kommer att blogga måndag, onsdag och fredag och ibland någon av helgdagarna. Vad tror ni om det?

En sen lunch på Minut by Tuk-tuk.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln