Mitt i röran, laddning av batterier

Sista gjutningen för nu! Sista gjutningen för nu!

Helgen har varit...intensiv! Byggjobbare tidig morgon och fram till 18.00. Men det går riktigt bra och riktigt mycket händer! Igår var det gjutning för det sista bjälklaget. Hålet i taket i matsalen är cirka 9 meter och där måste det förstås vara ett tak över. Det var detta som blev färdigt igår. Så nu målas huset, poolen putsas, två rum helt färdiga och Ubbe har satt upp en väldigt fin hylla i köket samt dragit ut gasoltuben till utsidan av huset och gjort ett skydd till den där. Mitt i alla röran igår dök Eva och Magnus upp, ett medelålders par från Dalsland, som ville ta ett snack. Dessvärre var det inte alls läge då men en kaffeinbjudan till dem en annan dag står fast! Hoppas att de dyker upp igen...alltid så kul att träffa på nya intressanta människor! 
 

Poolen växer fram och färg på väggarna!
Poolen växer fram och färg på väggarna!

Idag fyllde vi på våra batterier en smula, tog en byggpaus och drog ner till stranden för ett ljuvligt ljummet bad i Indiska oceanen. Det är vid dessa tillfällen man kommer ihåg varför vi åkte hit. Här är så vackert, lugnt och rofyllt. Balsam för själen och ack så skönt för oss, stressande blivande hotelldirektörer! Andas in, andas ut och bara va! Underbart!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln