Yoga, shopping och god middag

Så var jag tillbaka på yogagolvet framför "Gummitarzan"  Lyndon. Otroligt skön stund på morgonen för att bara landa och för att under en liten stund bara vara i sig själv. Underbart!

Idag var det Galle som gällde igen, vi köpte gardinstänger till rum 1 och 2, som numera är färdiga, tätskikt till badrummen och lite annat smått och gott. Dessutom beställde vi en del saker från "rottingmannen". Vi behöver 2 stycken rottingpersienner till lägenheten(kök och toa) samt papperskorgar till samtliga rum. Såå mycket saker som behövs som man från början inte har en tanke på!

Vi "hittade" ett nytt spännande ställe idag där det gjorde solsängar och hade en hel del annat till försäljning. Kanske att vi ska slå till med dessa solsängar. Definitivt ett bra pris och bra kvalite´. Hem och räkna nu under några dagar nu innan vi gör slag i saken.

Finfina solsängar i teak.
Finfina solsängar i teak.

Kvällen avslutades på skönaste sättet med en middag på Spaghettí & co med hela familjen Edén. Även nu mamma Susanne som har anlänt från Sverige. Väldigt trevligt och mycket förstås att avhandla ...och som vanligt så är både jag och Ubbe goda talare, dessvärre mindre goda lyssnare...Skulle verkligen behöva öva på det...något att tänka på framöver! Ingen är ju intresserad av att bara lyssna... Ha en skön helg i hösten, kära vänner!

Äntligen mamma Susanne Edén på plats!
Äntligen mamma Susanne Edén på plats!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln