Lite surf, sköna besökare och en afterwork

Vilken härlig söndag detta blev! Jag och tjejerna kände att vi behövde lufta oss lite. Tillsammans med Arvid och Isak drog vi iväg till Dewata för att surfa och för att bara njuta av en dag på stranden. Den "smutsiga" lilla stranden söder om Galle med perfekta nybörjarvågor! Ganska länge sedan som vi var på stranden och bara njöt och även om man bygger ett hotell så behöver man ibland bara få vara och njuta av detta härliga land. Dessvärre fick Ubbe vara hemma på hotellet och jobba vidare, min tappra man;)

Lagom till vår hemkomst hade vi finfint svenskt besök på hotellet! Johan, Annette, Mari och Mikael kom på besök och de hade med sig både kaffe och en hel hop godis. Alltså, dessa söta fina, trevliga svenska människor som kommer förbi, vill byta några ord, se sig omkring och ibland lämna ett litet kaffepaket eller en påse Ahlgrens bilar. Otroligt snälla människor och sååå väldigt gulliga. Man kan inte låta bli att bli väldigt berörd och tacksam över att få vara med om detta. Förra veckan kom ett härligt gäng unga "backpackers" och hälsade på. Dessförinnan var det en mor och dotter som kom förbi och efterlämnade några sköna böcker och kaffe. Ett stort tack till alla vänliga själar som tänker på oss! Det är otroligt häftigt!

Ett gott exempel på sköna, trevliga svenskar som kommer förbi...

Kvällen avrundades med matlagning för min del och afterwork för Ubbes del. Vi åt bland annat supergod kall sås gjord på oliver och fetaost, direkt från Halmstad och syster Bettan. Herregud så gott!

Ett gäng hantverkare tyckte det var läge för afterwork och lite arrak i vårt kök och givetvis ville de ha med Ubbe. Det var byggmästaren, några elektriker och en hantlangare. Sköna goa gubbar, hela bunten! Arrak är den lokala spriten här som görs av kokosnöten. Billigt och ganska gott! Ett gött gäng som drog några små arrakgroggar innan de skulle hem efter jobbet. Några är här igen imorgon bitti och några får sovmorgon imorgon eftersom att det är Pooja(fullmånesdag)! Tjejerna är också lediga imorgon så lite sovmorgon blir det för hela familjen...väldigt, väldigt skönt!

Första skålen i vårt restaurangkök!
Första skålen i vårt restaurangkök!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln