Varmvatten och film från Maja

Ett härligt lunchdopp! Ett härligt lunchdopp!

Nu är jag synnerligen renskrubbad och har tvättat håret med schampo och använt balsam. Det var lääänge sedan jag njöt så av att duscha för vattnet var...varmt! Vilken lycka och vilken njutning! Tänk vad små självklara saker hemma kan göra livet lite lättare och skönare här. Känns bra att ibland bli påmind om det!

Japp, ytterligare en dag fullsmockad med diverse hotelluppgifter!!! Nu har vi satt in glasdörrar i ytterligare två rum och sängarna till dessa rum kommer imorgon! Bagagevagnarna som ska vara under sängarna är numera målade och har hjul. Dusch och liten kran är på plats under trädet. Ska bara klä det hela med kokosrep och våra härliga provgäster Evelyn och Mira är tillbaka. Kanske klarade vi provet då?

Idag mitt på dagen passade jag och Ubbe på att njuta av detta härliga Hikkaduwa i strålande sol. Välförtjänt tog vi ett svalkande lunchdopp mitt i allt plock och bärande.

Ett litet paket kom minnsan till oss idag också! Ett paket med diverse julkort, tomteskum och trosor. Mycket bra saker att ha, alla tre skulle jag säga;) Snälla farmor och farfar som ömmade för sina stackars barnbarn, son och svärdotter. Stort tack, alltid så kul att få paket!

Maja, har i dagarna vaknat till liv igen vad gäller filmskapande! Hon har fattisk gjort en film som bara handlar om våra minnen under den senaste tiden på Sri Lanka. Helt plötsligt ville hon göra en film och det känns väldigt roligt, dels för att visa upp och dels för att ha själva. Det är otroligt kul att se så mycket som hänt under denna två minuters film. Otroligt, ett riktigt äventyr. Titta och hoppas att ni gillar den!

Så nu är det dags för den alldeles rena, varmduschade Carin att krypa ner mellan sköna lakan i ett lyxigt ac-rum på ett eget hotell som snart är färdigt! Tja, livet är gött!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln