Sliten som ett talesätt

Fått till en ljuvlig utomhus belysning! Mycket fint! Fått till en ljuvlig utomhus belysning! Mycket fint!

Har ni hört talas om "tung som bly, som en skållad råtta, slita som ett djur och se ut som en säck potatis". Ja, där har ni väl de senaste dagarna sammanfattade i några korta kärnfulla meningar!!!

Det är helt galet hur mycket man kan göra på en dag om man bara sitter ner för att gå på toaletten eller för att äta lunch! Många steg och mycket bärande blir det dessa dagar, inte bara för oss utan också för hantverkarna som är här. Just nu är det tusen saker samtidigt hela tiden behöver fixas! Men vi segar på och "peppar, peppar" för varje dag så blir det fler och fler saker färdiga och vi kommer något närmare målet!

Värsta egoboosten har vi fått under de senaste dagarna, inte bara av Evelyn och Mira som så generöst gav oss bland annat en" fulcool" kaninlampa att ha på hotellet utan vi fick också ett paket på posten, totalt otippat från ett härligt par som vi träffade förra året i Hikka. En liten inflyttningspresent med knäckebröd, kakor, godis m.m. Snälla, snälla människor, tack!

Igår kväll slog vi dessutom till med raggmunk och bacon. Mormor Ulla hade lämnat en burk delikata lingon som vi avnjöt tillsammans med detta. Till och med nu när jag skriver om det så vattnas det i munnen. Mums!

Imorgon läggs sista handen vid kök och matsalsgolv så då är det pimpning som gäller och förstås lite julsaker måste vi ju ha fram också! Nu är det dags för vila, för ni har väl också hört uttrycket "sova som en klubbad oxe". God natt!

Mums!
Mums!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln