Mål och start!

Första gästerna på vårt hotel!! Makalöst märkligt och varmt välkomna! Första gästerna på vårt hotel!! Makalöst märkligt och varmt välkomna!

Fredagen började som en stormvåg och avslutades som en ljuv bris! Ända fram till 15-tiden var det ett tjugotal hantverkare som målade, satte fast trappräcke, planterade gräs och palmer och däremellen sprang vi runt för att organisera och prioritera så klokt som möjligt...om det nu är möjligt med det några timmar kvar till första gästens antågande;) Helt galet!

Men peppar, peppar runt 15-snåret kände vi oss hyfsat färdiga, drinkar var blandade, snacks upphällda, vi var rentvättade och våra första gäster Ingemar och Ella kom nerför trappan, nyduschade i värsta "Nobelfesten stil":) Mycket pampigt och det kändes så otroligt skönt och hjärtat bultade av stolthet! En lju bris var känslan framåt kvällen när de flesta pusselbitarna föll på plats och flera kom för att fira invigningen med oss!

Här kommer bilder från kök/reception/matsal! Stolt som en tupp att få visa upp detta, men fortfarande blir det en del pyssel framöver när man ska"boa" in sig. Tar gärna emot förslag och idéer från er vad ni tycker och tänker om det hela! Sååå otroligt många sköna kloka kommentarer som vi får dagligen. Tack!

Äntligen framme vid mål och inte att förglömma framme vid en nya era i livet och en ny start! Som hotellägare och med ett gäng bokningar i kalendern! Vilket ansvar och så otroligt spännande! En väldigt spännande fortsättning följer...tror vi!

Köket färdigt med hylla och vattenfilter till höger, för alla gäster att fylla på sina flaskor.
Köket färdigt med hylla och vattenfilter till höger, för alla gäster att fylla på sina flaskor.
Tavlan ska förstås upp på väggen. men citatet tycker vi alla i familjen om! "In the end we only regret the chances we didn´t take- I slutet ångrar vi bara att vi inte tog de chanser som vi fick". Ungefär...
Tavlan ska förstås upp på väggen. men citatet tycker vi alla i familjen om! "In the end we only regret the chances we didn´t take- I slutet ångrar vi bara att vi inte tog de chanser som vi fick". Ungefär...
Detta är på motsatt sida i köket, i matsalen. Spana in coolaste kaninlampan! Bredvid ska det bli en receptionsdisk/skrivbord senare!
Detta är på motsatt sida i köket, i matsalen. Spana in coolaste kaninlampan! Bredvid ska det bli en receptionsdisk/skrivbord senare!
Lite böcker och annat pynt passar bra i de gamla målade ägglådorna. Böcker som gästerna gärna får ta i utbyte mot en annan.
Lite böcker och annat pynt passar bra i de gamla målade ägglådorna. Böcker som gästerna gärna får ta i utbyte mot en annan.
Stina har målat både tavlan och "dalaelefanten". Dessutom måste man ju ha en Buddha på hotellet, denna blev sprayad i silver!
Stina har målat både tavlan och "dalaelefanten". Dessutom måste man ju ha en Buddha på hotellet, denna blev sprayad i silver!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln